13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGuso ar vrea din nou in Rusia

Guso ar vrea din nou in Rusia

Dupa experienta de la Spartak Moscova, Adnan Guso este tentat sa revina in campionatul Rusiei, fiind ofertat de gruparea de prima liga Spartak Nalchik.


Dupa ce a marcat un gol din poarta in poarta cu Videoton, portarul „pandurilor“ Adnan Guso (foto) a stârnit interesul mai multor echipe prezente la pregatire in Antalya. Guso a fost contactat la hotelul Arcadia de oficialii gruparii ruse din prima divizie Spartak Nalchik, care i-au promis un contract de 100.000 de euro pe an, dublu cât primeste la Pandurii Târgu Jiu. „M-ar tenta sa joc din nou in Rusia. A venit impresarul cu un reprezentant al clubului, au oferit 200.000 de euro clubului si 100.000 de euro contractul meu pe an, insa presedintele Condescu nici nu a vrut sa auda. A spus ca ii sare lumea in cap daca plec si eu dupa ce Vranjkovic s-a transferat la Dinamo“, a declarat Guso, care si-a prelungit recent contractul cu Pandurii Târgu Jiu, scadent in vara, pâna in anul 2008. Portarul bosniac a mai evoluat in campionatul Rusiei la Spartak Moscova in urma cu opt ani.


A jucat impotriva lui Hagi


Inainte de a ajunge in campionatul românesc, unde a mai evoluat pentru Universitatea Craiova, Dinamo si FC Arges, Guso a trait experiente fotbalistice in Rusia si Turcia. Spre deosebire de România, unde formalitatile de acordare a vizei ii creeaza deseori probleme, in Turcia bosniacul nu are nevoie decât de buletin. Guso a evoluat acum sapte ani pentru gruparea turca Erzurumspor, o echipa care strângea in meciurile din deplasare suporteri cam câti strânge Pandurii la un meci cu Steaua. „Sunt multi bosniaci in Turcia si nu avem probleme cu viza. Am jucat la Erzurumspor in urma cu sapte ani. A fost frumos, cât am stat aici am jucat 27 de meciuri, dar a fost si greu. Orasul era departe, la granita cu Irak, la 2.300 de metri altitudine. Era destul de dificil pentru adversarii nostri. Am jucat impotriva lui Hagi, Gica Popescu, Viorel Moldovan. Moldovan mi-a dat si un gol când juca la Fenerbahce. Am facut egal, 0-0, cu Galatasaray, o mare surpriza. Terenul era inghetat, noi foloseam tot timpul crampoane speciale cu cui si din cauza asta ne miscam mai bine decât celelalte echipe. Galatasaray câstigase atunci Cupa UEFA si a facut egal cu noi. Insemna ceva pentru noi atunci. Stadionul se umplea la fiecare meci acasa, cam 30.000 de spectatori, si afara aveam tot timpul cam cinci – zece mii de suporteri. Imi face placere sa revin in Turcia“, si-a amintit Guso. Acesta a fost intâmpinat la hotelul Arcadia de un fan al echipei Erzurumspor, Mustafa, animator la respectivul stabiliment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS