12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlonso, nemultumit de McLaren

Alonso, nemultumit de McLaren

Spaniolul Fernando Alonso, campionul mondial de Formula 1 en-titre, a declarat ca monopostul pe care i l-a pus la dispozitie echipa McLaren-Mercedes este departe de a fi competitiv pentru noul sezon, care va debuta in Australia, in martie.


„Masina nu este inca pusa la punct ca sa câstige o cursa“, a recunoscut Alonso. „In prezent, ne miscam destul de repede, dar mai este mult de lucru pâna când monopostul meu sa fie pregatit pentru victorii. Si nu a mai ramas foarte mult timp pâna când incepe sezonul. Deocamdata, singurul lucru care imi place la masina este culoarea“, a mai spus ibericul, care saptamâna trecuta a impresionat la testele efectuate lânga Valencia, pe circuitul de la Cheste.


In cursul acestei saptamâni, fostul pilot de la Renault a efectuat doar noua tururi de pista, din cauza ploii, in cadrul testelor pe care toate echipele de Formula 1 le efectueaza pe circuitul de la Jerez de la Frontera (Spania). Cel mai bun timp a fost inregistrat de germanul Nick Heidfeld (BMW Sauber – 1’29”486).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS