10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca il apara pe Contra

Piturca il apara pe Contra

Selectionerul reprezentativei României, Victor Piturca, a luat atitudine impotriva suporterilor bucuresteni care l-au apostrofat de fundasul Cosmin Contra la meciul de miercuri, cu Moldova. In minutul 22 al partidei de pe arena „National – Lia Manoliu“, Contra a gresit o centrare si a inceput sa fie huiduit de suporterii de la tribuna a II-a. Din acel moment, fundasul dreapta al reprezentativei României a fost fluierat si injurat la fiecare atingere de balon, iar la pauza a fost huiduit atât la intrarea, cât si la iesirea de la vestiare. De asemenea, la un fault dur comis la mijlocul terenului de Contra, de la tribuna a II-a i s-a strigat: „Asasinule!“.


Piturca a opinat ca „anumite ziare“ sunt de vina pentru reactia suporterilor la adresa lui Contra. „Asta este reactia fireasca a suporterilor care citesc anumite ziare. De câteva luni, s-au lansat acuze la adresa mea ca nu este selectionat George Ogararu si, atunci când scârtâie jocul, unii de-abia astepta sa-si verse nervii. Sunt caracteristice noua, românilor, aceste reactii“, a spus Victor Piturca.


Intrebat daca au fost normale declaratiile lui Contra referitoare la Ogararu, Piturca a spus: „Nu au fost normale declaratiile lui Ogararu, nu ale lui Contra. Sa-mi ceara mie socoteala Ogararu? Asta-i culmea! Este o problema care nu ma intereseaza, am lucruri mai importante de facut. Oricum, nu a fost fluierata echipa, ci un singur jucator, Contra. La pauza, i-am spus sa se concentreze, pentru ca numai prin joc va schimba parerea spectatorilor, lucru care s-a si intâmplat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS