8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBulgaria a câstigat in Cipru

Bulgaria a câstigat in Cipru

Reprezentativa Bulgariei, una dintre adversarele României in preliminariile CE 2008, a câstigat, miercuri seara, turneul amical din Cipru, dupa ce a invins in finala competitiei echipa gazda, cu scorul de 3-0. Echipa antrenata de Hristo Stoichkov a deschis scorul in minutul 45, prin Dimitar Berbatov, care a transformat un penalti. Blagoy Georgiev a dus scorul la 2-0, in minutul 67, iar Berbatov a realizat „dubla“ in minutul 87. Cu o zi inainte, Bulgaria invinsese, cu 2-0, Letonia.


Slovenia, care face parte la rândul ei din Grupa G a preliminariilor Euro 2008, alaturi de România, a invins pe teren propriu, cu 1-0, reprezentativa Estoniei (Lavric ’34-penalti).


In schimb, nationala Belarusului a remizat, scor 2-2, in deplasare, la Teheran, cu Iran. Asiaticii au deschis scorul in minutul 5, prin Khatib, iar bielorusii au egalat prin Vyacheslav Hleb, in minutul 53, acelasi jucator marcând pentru 2-1, sapte minute mai târziu. Iranienii au egalat prin Rajabzadeh, cu doua minute inainte de final. La Belarus nu au evoluat patru jucatori de baza: Aleksandr Hleb, Maksim Romashchenko, Sergei Gurenko si Valentin Belkevich.


Intr-un alt meci in care a fost implicata o adversara a României in cursa pentru accederea la Campionatul European, Albania a fost intrecuta pe teren propriu, cu 1-0, de Macedonia (Ristic ’33).


Reprezentativa Luxemburgului a intrecut, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, nationala Gambiei. Oaspetii au condus la pauza cu 1-0, dupa ce Jarjue a marcat in minutul 15. In repriza secunda, gazdele au punctat prin Joachim (’65) si Sagramola (’83).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS