7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBayern il pastreaza pe Hitzfeld

Bayern il pastreaza pe Hitzfeld

Clubul Bayern München vrea sa-l pastreze pe noul antrenor Ottmar Hitzfeld si sezonul viitor, a anuntat Franz Beckenbauer, presedintele gruparii bavareze. „Este prematur sa luam legatura cu alti antrenori“, a spus Beckenbauer, in contextul in care Hitzfeld a semnat un contract pâna la finalul sezonului in curs. „Mai intâi vom incerca sa-l facem pe Ottmar sa revina asupra deciziei. El vine dupa doi ani si jumatate de pauza, asa ca mai poate ramâne un an sau doi“, a mai spus Beckenbauer.


Hitzfeld, care a câstigat patru titluri si Liga Campionilor cu Bayern in perioada 1997 – 2004, a plecat de la clubul bavarez la finalul sezonului 2004, fiind inlocuit de Felix Magath. El a revenit la Bayern joia trecuta, dupa demiterea lui Magath.


Conducerea clubului bavarez a anuntat ca a renuntat la tentativele de a-l transfera pe mijlocasul francez Franck Ribery. Uli Hoeness, managerul general al clubului german, a estimat ca sansele de a-l aduce pe internationalul francez la gruparea de pe „Allianz Arena“ sunt aproape egale cu zero. „Clubul Olympique Marseille este pe cale sa fie cumparat de Jack Kachkar. Este greu de crezut ca prima masura pe care o va lua noul proprietar va fi sa vânda cel mai iubit jucator de pe «Stade Velodrome»“, a spus Hoeness.


Franck Ribery, care are 24 de ani, a jucat 15 meciuri in actuala editie a campionatului Frantei, inscriind trei goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS