11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRusii ne-au lasat in bezna

Rusii ne-au lasat in bezna

Bornescu a fost invins cu un lob de la 16 metri in minutul 85, peste doua minute nocturna stadionului stingându-se brusc.


Universitatea Craiova a fost invinsa aseara in penultimul amical din stagiul cipriot, alb-albastrii pierzând cu 1-0 confruntarea cu rusii de la Krilia Sovetov Samara. Meciul a fost echilibrat, Krilia apropiindu-si victoria in minutul 85, in urma unei faze la care Bornescu a fost surprins cu un lob din marginea careului.


Rusii s-au aparat bine, lasând putine spatii elevilor lui Fane Stoica. Prima ocazie a oltenilor a venit abia in minutul 27, când sutul lui Wobay din marginea careului a trecut peste poarta. Adversarii au ripostat si Bornescu a scapat cu fata curata un minut mai târziu, la o greseala a defensivei. Stiinta a mai pus in pericol poarta rusilor in urma a doua lovituri libere executate de Stoica, prima parte incheindu-se cu sutul pe lânga bara a lui Rose.


La reluare, Wobay a mai avut doua ocazii, dar executiile sale nu si-au atins tinta, Njock nefiind nici el mai inspirat in fata portii. Velcovici a fost totusi aproape de gol, cu un sut din voleu care a trecut cu putin pe lânga poarta (’69), peste un minut Krilia putând marca, dar rusii nu au gasit spatiul portii din cinci metri. Au facut-o insa de la 16 metri, cu o executie care l-a lasat spectator pe Bornescu. Craiovenii s-au aruncat in atac, insa nocturna stadionului nu le-a mai permis sa joace, stingându-se brusc in minutul 87, prilej pentru arbitru de a fluiera finalul meciului.


Universitatea s-a prezentat in formula: Bornescu – Dananae, Ciuca, Mitchell (’73, Curteanu), Rose – Girla (’65, Barboianu), Saceanu (’73, Gargalie), D. Stoica (’65, Velcovici), Wobay – L. Pârvu (’86, Dina), Njock.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS