10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu, sef in Giulesti

Mititelu, sef in Giulesti

Patronul Universitatii Craiova ar avea curajul sa se ia la trânta cu George Copos chiar in fieful acestuia.


Dupa ce Comisia de Disciplina a suspendat pentru doua etape terenul Stiintei, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, care a sustinut ieri o conferinta de presa, a anuntat ca nu va mai face apel, motivul fiind ca pâna acum clubul oltean a câstigat foarte rar o contestatie. „Jucam cu Rapid in Cotroceni, daca presedintele Constantin Iacov ne va da acceptul. Daca nu, voi propune sa jucam chiar pe Giulesti, iar noi vom fi echipa organizatoare. Nu mi-e frica de Rapid, ii putem bate si la ei acasa. Voi da 2.000 de bilete galeriei Rapidului, care va sta la sectorul rezervat oaspetilor, si voi aduce 10.000 de olteni pe stadion. Lui Copos ii dau zece invitatii, iar restul tribunei oficiale va fi ocupat de rudele si prietenii mei, care, cu siguranta, se vor simti ca acasa“, a declarat Mititelu, care totusi ia in calcul si o a treia varianta, stadionul din Complexul National „Lia Manoliu“.


Patronul Stiintei este de parere ca decizia ca echipele care au terenul suspendat sa joace la cel putin 150 km distanta a fost data special impotriva Universitatii, pentru ca aceasta sa evolueze in afara Olteniei. In plus, Mititelu a anuntat ca va avea o intâlnire cu reprezentantii echipelor din prima liga care au galerii puternice pentru a incerca sa schimbe regulamentul.


Plateste datoriile lui Ilinca


Suspendarea de doua etape si amenda de 300 de milioane de lei vechi nu au fost singura lovitura pe care Universitatea Craiova a primit-o luni seara. In aceeasi zi, patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a aflat ca va trebui sa plateasca sase miliarde de lei vechi societatii SC Euro-Expo SRL din Târgu Mures, pentru echipamentul Joma livrat de respectiva firma pe baza contractului incheiat in octombrie 1999, perioada in care la conducerea Universitatii se afla George Ilinca.


Povestea este mai veche, iar procesul a parcurs mai multe etape, fiind pe rol la Tribunalul Dolj si apoi la Curtea de Apel Craiova. In cele din urma a fost stramutat la Curtea de Apel Alba Iulia, care a dat câstig de cauza firmei ardelene. Instanta si-a intemeiat hotarârea mergând pe ideea ca Mititelu, actualul conducator al clubului, a preluat atât activele, cât si pasivele clubului si in consecinta este bun de plata. In replica, mai-marele Stiintei se apara spunând ca nu exista nici o legatura intre firma care a incheiat contractul cu SC Euro-Expo SRL si firmele sale, considerând decizia aberanta.


„Voi plati, pentru ca am bani, iar sase miliarde de lei reprezinta cinci la suta din disponibilitatea financiara de moment a clubului. Am depus si noi o contestatie in anulare si o sa folosim toate caile legale pentru a arata ca avem dreptate. Daca nu se va face dreptate, voi merge la Strasbourg pentru a da statul român in judecata ca sa-mi recuperez banii“, a anuntat ieri Adrian Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS