16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportContra si Tamas ar fi vrut Italia

Contra si Tamas ar fi vrut Italia

Doi dintre titularii lui Piturca, Gabriel Tamas si Cosmin Contra, s-au aratat dezamagiti de faptul ca nationala României va juca astazi cu Republica Moldova si nu cu campioana mondiala, Italia, asa cum fusese stabilit initial.


Cosmin Contra sustine ca motivatia pentru meciul amical dintre România si selectionata Republicii Moldova nu va fi aceeasi ca la intâlnirea cu campioana mondiala.


„Este pacat ca nu jucam impotriva Italiei, dar sper sa facem un joc bun miercuri (astazi – n.r.), sa vedem cum stam dupa mult timp. Niciodata nu se va compara un meci Italia – România cu un test România – Moldova, dar trebuie sa jucam la fel. Nici motivatia nu va fi aceeasi. Daca Moldova nu vine sa ne bata, mai bine n-ar mai veni“, a spus Contra.


La rândul sau, Gabriel Tamas a afirmat ca amicalul cu Republica Moldova trebuie sa fie tratat cu aceeasi seriozitate ca si unul cu Italia, in ciuda diferentei de valoare dintre cele doua echipe.


„Sunt putin dezamagit, pentru ca voiam sa intâlnesc campioana lumii, dar asta este. Noi vrem sa jucam la fel si sa le dam patru-cinci goluri moldovenilor“, a spus Tamas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS