21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta, in exil doua etape

Stiinta, in exil doua etape

Dupa ce a amânat de mai multe ori judecarea incidentelor de la partida Universitatea Craiova – Steaua Bucuresti, Comisia de Disciplina a FRF s-a pronuntat aseara in acest caz. Dupa doua ore de deliberari, membrii Comisiei au decis sa suspende pentru doua etape terenul Stiintei si sa amendeze clubul oltean cu suma de 300 de milioane de lei vechi. In aceste conditii, Universitatea va fi nevoita, conform noului regulament, sa dispute meciurile cu Rapid (etapa a XXI-a; 3 martie) si Gloria Bistrita (etapa a XXIII-a; 17 martie) pe un stadion aflat la cel putin 150 km de Craiova, printre variantele avute la dispozitie de oficialii olteni numarându-se Petrosani, Resita sau Sibiu.


La partida Universitatea – Steaua, scor 0-0, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, disputata pe 10 decembrie 2006, fanii ambelor formatii au aruncat cu petarde si fumigene pe suprafata de joc. In plus, suporterii stelisti au provocat o serie de incidente la inceputul meciului, aruncând inspre jandarmi cu petarde, bete de steag si fumigene.


Pentru incidentele provocate de suporterii bucuresteni la Craiova, dar si pentru cele de la meciul Steaua – Poli Timisoara, scor 3-1, din etapa a XVIII-a a Ligii I, formatia din Ghencea va avea terenul suspendat pentru trei etape si va trebui sa plateasca o amenda de 500 de milioane de lei vechi.


Atât oficialii Universitatii Craiova, cât si ai Stelei au anuntat ca vor face apel la decizia luata aseara de Comisia de Disciplina a FRF, având cinci zile la dispozitie pentru depunerea memoriului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS