9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWobay centreaza, Njock marcheaza

Wobay centreaza, Njock marcheaza

Jucatorii africani au colaborat la primele doua goluri reusite de Stiinta in meciul cu Daejeon Citizen, ocupanta locul trei in campionatul Coreei de Sud.


Universitatea Craiova a inceput meciul fara a suprinde din punct de vedere al asezarii in teren. Bornescu a revenit intre buturi, iar patru fundasi, este vorba de Dananae, Ciuca, Mitchell si Rose, au alcatuit linia ultimilor aparatori ai Stiintei. Saceanu si Dorel Stoica, urcat in linia mediana, au evoluat inchizatori, in timp ce Lucian Pirvu si Velcovici au fost trimisi pe cele doua benzi. Rolul de coordonator i-a revenit lui Wobay, iar cel de marcator lui Njock.


Strategia gândita de antrenorul Stefan Stoica a dat rezultate, africanii Wobay si Njock fiind la originea primelor doua goluri ale Universitatii. In debutul partidei, jucatorul din Sierra Leone a centrat din corner, iar camerunezul a marcat cu capul. Dominatia alb-albastrilor a fost clara, Wobay (’10) si Njock (’12) ratând alte ocazii de a inscrie. Portarul sud-coreenilor a intervenit de fiecare data cu succes, dar n-a mai putut face nimic in minutul 27, când acelasi Wobay l-a servit excelent pe Njock, „Uriasul“ având de indeplinit o simpla formalitate. Prima repriza avea sa se incheie fericit pentru juveti, care au mai punctat o data prin Wobay (’44), leonezul perforând si el poarta asiaticilor dupa o combinatie cu L. Pirvu.


La reluare, antrenorul Stoica a schimbat intreaga echipa, Universitatea evoluând in formula: Banica – Girla, V. Gaman, Curteanu, Barboianu – I. Gaman, Piko, Gargalie, Argintaru – Baird, Al. Costea. Jocul a pierdut din spectaculozitate, iar fazele de poarta s-au redus ca numar. Alexandru Costea (’59 si ’80) a ratat de putin tinta, in timp ce Argintaru a trimis in transversala (’65) dupa un sut din afara careului mare. Altfel, in partida de ieri nu au putut juca Florin Costea si Mihai Dina, jucatori care au avut probleme medicale in ultima perioada si au fost menajati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS