16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Ilie s-a antrenat cu Pandurii

Adrian Ilie s-a antrenat cu Pandurii

„Cobra“ a efectuat programul intreg de pregatire si s-a dovedit a fi in forma, desi marturiseste ca nu s-a mai antrenat de câteva luni.


In cantonamentul gorjenilor de la Pandurii a sosit vineri si impresarul Adi Ilie, care a transferat in ultimul an la echipa din Târgu Jiu trei jucatori, Ciprian Vasilache, Alexandru Pacurar si Florin Stânga. Ilie a dorit sa se antreneze din nou si l-a rugat pe Eugen Neagoe sa-i permita sa se pregateasca alaturi de echipa. Imbracat in echipamentul celor de la Pandurii, Adrian Ilie a executat comenzile staff-ului tehnic al pandurilor, antrenându-se alaturi de jucatorii pe care ii are sub contract.


Dupa ce a efectuat pe plaja programul de incalzire pentru ca terenul de joc era ocupat de alta echipa, Ilie a intrat la joc cu Pandurii, inscriind si câteva goluri in meciul-scoala programat de Neagoe. Prezent la antrenament, presedintele Marin Condescu a urmarit jocul si i-a propus antrenorului principal sa mai faca niste legitimari. „Ar trebui sa ii inrolam pe Adi Ilie si pe Sebastian Moga pentru ca au jucat destul de bine azi si ar mai avea ceva de spus in fotbal“, a spus Condescu.


Dupa incheierea jocului- scoala, echipa care a pierdut a fost pedepsita de Neagoe sa faca ture de alergare pe plaja, inclusiv Adi Ilie, acesta conformându-se ordinului tehnicianului. Adrian Ilie nu exclude posibilitatea de a mai juca fotbal in România si eventual de a-si face un meci de retragere. Primul antrenament de ieri a fost programat partial pe plaja si pe un teren de dimensiuni reduse din vecinatatea hotelului Arcadia, deoarece vremea ploioasa din ultimele 24 de ore a facut impracticabile terenurile de pregatire din complexul sportiv.


In cantonament cu presedintele


Marin Condescu a sosit vineri in cantonamentul din Antalya al echipei Pandurii pentru a putea asista la turneul Arcadia Cup care va debuta astazi. Presedintele a venit la Belek impreuna cu unul dintre sponsorii echipei Pandurii si s-a interesat imediat de mersul pregatirii si de conditiile din cantonament, antrenorul Eugen Neagoe si jucatorii fiind multumiti de stagiul de pregatire din Turcia. Inca din prima zi, presedintele Condescu a cerut echipament de joc si ghete pentru a se antrena, dar in final a preferat sa priveasca sedinta de pregatire a pandurilor.


Zoicas vrea sa se opereze la genunchi


La antrenamentul de ieri, Lucian Zoicas s-a prabusit pe teren la putin timp dupa ce echipa efectuase programul de incalzire. La jocul-scoala, Zoicas a acuzat o durere la genunchiul drept, la care a mai avut probleme in turul campionatului. „Am calcat intr-o groapa si a inceput sa ma doara genunchiul. Si ce pofta aveam sa joc acum, dupa doua luni de pauza! Cred ca va trebui sa ma operez la genunchi“, a declarat cu amaraciune jucatorul care nu a reusit sa joace decât primele etape din tur. In schimb, Ilie Iordache si Florin Stânga au intrat in programul normal de pregatire al echipei, dupa o saptamâna de antrenamente separate.


Neagoe va fi nasul lui Matasareanu


Impresarul care a perfectat turneul din Antalya si s-a ocupat de programul de jocuri al echipei gorjene, Radu Matasareanu, isi va pune pirostriile in aceasta vara. Multumit de conditiile oferite echipei sale in Antalya, Eugen Neagoe s-a oferit sa-i fie nas de cununie. „Mereu mi-am dorit sa am un nas tânar, mai ales oltean. In plus, nasa este vâlceanca de-a mea“, a precizat Matasareanu. Evenimentul va avea loc in luna iulie la hotel Intercontinental din Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS