10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVali Nastase s-ar putea duela cu Ronaldo

Vali Nastase s-ar putea duela cu Ronaldo

Atacantul brazilian Ronaldo, cumparat in cursul acestei saptamâni de AC Milan de la Real Madrid, in schimbul a 7,5 milioane de euro, are sanse mari sa evolueze mâine, in premiera, pentru „rossoneri“, in Serie A. Adversara diavolului milanez va fi „lanterna rosie“ a clasamanetului, Ascoli, echipa la care in acest sezon a jucat aproape meci de meci si fundasul român Valentin Nastase.


Dupa ce rezultatele vizitei medicale efectuata de Ronaldo au demonstrat ca este apt de joc si dupa accidentarea suferita de Filippo Inzaghi, miercuri, in Cupa Italiei (1-3 cu AS Roma), sansele ca brazilianul sa fie prezent mâine, pe arena „Cino si Lillo Del Duca“ au crescut.


„Cu siguranta, Ronaldo nu este in cea mai buna forma, deoarece la Real Madrid a stat mai mult pe banca de rezerve sau in tribuna. Dar, din cauza crizei din atacul Milanului, la care se adauga si accidentarea lui Inzaghi, este foarte probabil ca Ancelotti sa apeleze la «Ronie» pentru meciul cu Ascoli“, a scris Gazzetta dello Sport in editia de ieri.


Nastase este anuntat titular


Valentin Nastase, care a jucat 19 meciuri in actuala editie a campionatului, acuza probleme musculare dupa partida câstigata duminica trecuta, la Messina (2-1), si a ratat o parte dintre antrenamentele echipei Ascoli din aceasta saptamâna, efectuând alergari usoare. Antrenorul Nedo Sonetti are insa putine solutii pentru axul central al defensivei „alb-negrilor“ si mai mult ca sigur il va folosit pe Nastase, mai ales ca veteranul Luigi Di Biagio, colegul românului din aparare, este suspendat dupa eliminarea din etapa trecuta.


In tur, pe 20 septembrie, Nastase a fost titular pe „San Siro“, unde echipa sa a pierdut la limita, cu 1-0, in fata celor de la AC Milan (Jankulovski ’68). Românul a avut atunci o evolutie buna, izbutind câteva tackling-uri de efect asupra coechipierului lui Ronaldo, Kaka.


Inaintea etapei a 22-a a campionatului Italiei, programata in acest week-end, Milan are 27 de puncte si se situeaza pe locul al noualea in clasament, in timp ce „lanterna“ Ascoli s-a apropiat la patru puncte de locul 16, ultimul care asigura un loc in Serie A si in sezonul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS