5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca anunta astazi lotul

Piturca anunta astazi lotul

Selectionerul a amânat comunicarea jucatorilor convocati deoarece asteapta ca Steaua si Rapid sa-si dispute ultimele partide de verificare.


Selectionerul României, Victor Piturca (foto), va anunta astazi, in jurul orei 20.30, lotul pentru meciul amical cu Italia, deoarece echipele Steaua si Rapid mai au pâna atunci in program partide de verificare. Rapid va intâlni astazi, de la ora 14.00, pe stadionul „Giulesti – Valentin Stanescu“, formatia CSM Râmnicu Vâlcea din Liga a II-a, iar Steaua va juca, la Larnaca, impotriva formatiei Korona Kielce, care se situeaza pe locul al treilea in campionatul Poloniei. Site-ul oficial al FC Dinamo a luat-o inaintea lui Piturca, anuntând deja numele jucatorilor convocati pentru meciul amical cu nationala Italiei, programat miercuri, de la ora 21.50, la Siena: portarul Bogdan Lobont, atacantul Claudiu Niculescu si fundasul Stefan Radu.


Piturca a trimis, pe 23 ianuarie, faxuri de convocare urmatorilor zece jucatori care evolueaza in strainatate: Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (AC Siena), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Adrian Mutu (AC Fiorentina) si Ciprian Marica (Sahtior Donetk).


Selectionerul a spus ca este posibil ca, in functie de forma sportiva, de statutul la echipa de club si de starea de sanatate, sa renunte unii dintre cei zece „stranieri“.


Interes mare pentru partida de la Siena


Presa italiana a anuntat ieri ca pentru meciul amical dintre reprezentativele Italiei si României, care se va disputa, miercuri, 7 februarie, la Siena, de la ora 21.50, aproximativ 11.000 de bilete din cele 15.000 puse in vânzare au fost epuizate in 24 de ore.


Previziunile oficialilor italieni indica faptul ca amicalul de pe „Stadio Comunale Artemio Franchi“ se va disputa cu casa inchisa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS