10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeinvinsi in amicale

Neinvinsi in amicale

Pandurii Târgu Jiu si-a pastrat invincibilitatea in acest an, reusind sa termine la egalitate cu Metalurg Donetk, dupa ce a fost condusa in doua rânduri.


Cu Guso, Liviu Mihai, Vintilescu si Pacurar in tribune, menajati, si alti patru componenti de baza ai echipei pe banca de rezerve, Pandurii Târgu Jiu s-a vazut condusa din minutul 2 (gol: Cecer) de Metalurg Donetk, grupare pregatita de reputatul tehnician olandez Co Adrianse. Jocul desfasurat pe un teren fara iarba a fost dominat de ucraineni in prima parte, acestia multumindu-se cu posesia prelungita a balonului, in timp ce „pandurii“ se pot lauda cu ocaziile de gol.


Jovanovic si Orac s-au aflat fata in fata cu portarul Virt, insa nici unul nu a fost suficient de inspirat (‘8, ’22). O faza lucrata pe partea stânga de elevii lui Neagoe a fost finalizata de Adi Popescu din interiorul careului advers, dar un ucrainean a respins cu capul de pe linia portii. Radovanovic a trecut si el pe lânga minge si gol din coltul careului mic, la o centrare a lui Jovanovic (’44).


Vasilache a punctat de doua ori


Neagoe nu a suportat ideea infrângerii si a efectuat sase schimbari la pauza. Pe teren, rolurile s-au inversat, Pandurii a preluat controlul jocului, iar roadele s-au vazut dupa zece minute. Vasilache, folosit mijlocas dreapta, a primit o pasa excelenta de la Jovanovic, a patruns in careu si l-a executat pe Virt la coltul lung (’55). Doar noua minute s-a pastrat insa egalitatea, pentru ca acelasi Cecer a marcat cu capul din careu, in urma unei lovituri libere. Vasilache, omul meciului, a sutat in bara in minutul 73, servit tot de Jovanovic, iar cu cinci minute inainte de final a scos o lovitura de la 11 metri. Neagoe i-a oferit sansa marcarii unei duble, iar ex-rapidistul nu a ratat de la punctul cu var.


„Echipa buna Pandurii. Se vede o idee de joc. Nu cred ca o sa aiba probleme sa se salveze de la retrogradare“, a spus Dumitru Mitu, românul ce activeaza la Metalurg Donetk.


Alin Rus spera ca echipa Pandurii sa-si pastreze invincibilitatea, cel putin in acest cantonament. „A fost un meci greu, ne-au condus de doua ori, am revenit de fiecare data. Incet-incet ne punem la punct cu pregatirea fizica si o sa o scoatem la capat. Speram sa nu pierdem nici un meci pâna la sfârsitul cantonamentului. Ambitia vine de la antrenorul Eugen Neagoe, jucam mai mult pentru el, deoarece este un om extraordinar si un antrenor foarte bun“, a afirmat Rus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS