Acasă Sport Universitatea si-a calculat bine mutarile

Universitatea si-a calculat bine mutarile

Constient ca oboseala si-a pus amprenta pe jucatorii sai, Fane Stoica a decis sa le acorde alb-albastrilor câteva ore de respiro, neprogramând nici un antrenament ieri-dimineata. Juvetii s-au prezentat insa la apel, la ora 18.00, la cantonamentul din Lunca Jiului, iar de la ora 19.00, au bifat prima „lectie“ de la revenirea din cantonamentul montan, la lumina reflectoarelor de pe stadionul „Ion Oblemenco“. Sedinta de pregatire a fost usoara, „Mourinho“ comasând in cele 90 de minute de antrenament elementele fizice cu cele tehnico-tactice.


In programul Universitatii figureaza un nou test de verificare, alb-albastrii urmând sa intâlneasca astazi, de la ora 14.00, in „Orasul Minunilor“, pe FC Caracal, intrarea la meci fiind libera. Chiar daca a doua zi se pleaca in Insula Afroditei, elevii lui Fane Stoica vor mai bifa o sedinta de pregatire de dimineata, de la ora 10.00, la cantonamentul din Lunca Jiului. Dupa masa de prânz, juvetii se vor urca in autocar si vor porni spre aeroportul „Henri Coanda“, la ora 23.00 fiind programata decolarea spre Larnaca, unde timp de 15 zile vor incerca sa puna la punct relatiile de joc.


Stagiul de pregatire din Cipru va fi presarat cu partide amicale, Universitatea urmând sa intâlneasca pe Tavria Simferopol (Ucraina, locul 7 – 29 ianuarie), Alki Larnaca (Cipru, locul intâi in Liga a II-a – 31 ianuarie), Daejeon Citizen (Coreea de Sud, locul 3 – 3 februarie), Krâlia Sovietov Samara (Rusia, locul 10 – 5 februarie) si Levski Sofia (Bulgaria, locul intâi – 8 februarie).


Dupa revenirea din Cipru, Stiinta va continua retusurile pe plan local, având programate alte doua partide de verificare, prima cu Poli Timisoara, pe 14 februarie, pe „Ion Oblemenco“, apoi cu CSM Vâlcea (Liga a II-a), in Zavoi, pe 17 februarie.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version