Acasă Sport „Nu avem portar si atacant!“

„Nu avem portar si atacant!“

Prima etapa de pregatire a gruparii din „Orasul Minunilor“ s-a desfasurat la Deveselu incepând de lunea trecuta, iar de mâine, la Baile Govora, se va efectua un cantonament centralizat de opt zile, 26 ianuarie – 3 februarie. Noul cuplu de antrenori, Emil Vladut si Dragos Bon, va ataca returul acestei editii de campionat cu un lot schimbat fata de tur, cu multe noutati. Cei doi tehnicieni din turul campionatului, Iordan Eftimie si Sabin Ciurea, inca nu si-au reziliat contractele cu FC Caracal, motiv pentru care acestia nu pot semna contract cu Alro Slatina.


„As fi vrut ca Sabin Ciurea sa ramâna“


Presedintele executiv Jean Nitulescu a explicat situatia antrenorilor din tur: „ Cei doi, Iordan Eftimie si Sabin Ciurea, ne-au produs o surpriza neplacuta in aceasta iarna, iar ei nu pot semna contracte cu nici o alta echipa deoarece sunt sub contract cu FC Caracal. Mai mult, Iordan are sa ne restituie niste bani luati in avans, in timp ce Sabin Ciurea este la zi cu platile. Rezilierea contractelor celor doi este insa o problema de competenta patronatului“.


Sabin Ciurea a confirmat spusele presedintelui Nitulescu: „Intr-adevar, nu exista restante fata de mine. Intr-o declaratie anterioara, v-am spus ca am unele probleme financiare, nu restante, cum eronat s-a inteles. Am preferat insa, din motive personale, sa renunt la FC Caracal“.


Emil Vladut, noul antrenor principal al caracalenilor, a spus: „Mi-as fi dorit foarte mult ca Sabin Ciurea sa ramâna secund, cu portarii, aveam foarte mare nevoie de el, de experienta acestui antrenor. La capitolul portari chiar ma confrunt cu o situatie aparte: Tibi Lung si Petre Radu au parasit echipa, iar acum am in lot doi tineri fara experienta, juniori, Iordan si Coca, ultimul de la FC Arges. Am fost zilele trecute in Moldova, incercând sa-l conving pe Ursache, de la FC Bacau, un portar cu experienta, de 2,05 metri, sa vina la FC Caracal, dar are contract pâna la vara. Nu pot sa ramân pentru retur cu cei doi juniori! Conducerea mi-a promis insa ca va rezolva zilele acestea problema aducerii unui portar, astfel incât sa-l am, in pregatiri, in cantonamentul de la Govora“.


Caracalenii il vor iarasi pe Zdrinca


Dupa toate probabilitatile, ar putea ajunge la Caracal fostul portar al Extensivului, Dan Zdrinca, in prezent la FC Brasov, presedintele executiv Jean Nitulescu obtinând acordul de principiu al acestuia, cât si al presedintelui Dinu Gheorghe („Vama“), dar in prezent lotul brasovenilor se afla in Antalya. Zdrinca a mai fost dorit de gruparea olteana si in anii trecuti. In lotul care se afla acum in pregatiri, oltenii au câteva nume noi: Coca, Badoi, Raducu, Zaharia, Bertea, Negrut, Georgescu, Virlan. Atacantul Suteu, de care antrenorul Vladut s-a aratat incântat, nu s-a mai prezentat de la inceputul acestei saptamâni la pregatiri! Vodita se afla in pregatiri cu CS Otopeni, iar Negrila urmeaza sa-si rezilieze contractul.


„Lotul este foarte tânar, cu jucatori de perspectiva, dar care ar trebui sa ramâna sa joace impreuna vreo doi-trei ani. In aceste zile de când pregatesc lotul caracalean, acesti tineri mi-au demonstrat ca au foarte multa vointa, desi ei nu sunt toti copti pentru Liga II. Oricum, toti trag tare la antrenament, as vrea sa remarc si constiinciozitatea celor asa-zisi batrâni, referindu-ma la Sergiu Popescu, Scânteie si Nauiu. Exista si concurenta pe posturi, ceea ce este important in fotbal. Altfel, sunt multumit de conditiile care sunt la FC Caracal, mai ales ca baza de cantonament de la Deveselu mi s-a spus ca va fi modernizata in aceasta primavara“, a concluzionat Emil Vladut.

Exit mobile version