Acasă Sport Mititelu: „Wobay e sanatos tun“

Mititelu: „Wobay e sanatos tun“

Julius Wobay (foto) a fost tinta unui zvon, lansat de directorul sportiv al UFC Rapid, Grigore Sichitiu, potrivit caruia ar avea probleme cu inima si ca joaca la Stiinta pe propria raspundere. Patronul gruparii alb-albastre a tinut sa puna capat acestei povesti.


Adrian Mititelu a spus ca Sichitiu a lansat acest zvon ca sa pice bine in fata suporterilor giulesteni, pentru ca si formatia de sub „Podul Grant“ l-a dorit pe Wobay, dar nu a fost dispusa sa plateasca 450 de mii de dolari pentru serviciile leonezului, asa cum a facut-o el. „Rapid l-a dorit pe Wobay, dar nu a vrut sa dea banii pe el si a explicat ca jucatorul este bolnav. Sichitiu a mintit, baiatul nu are nici o problema de sanatate. A trecut toate analizele, e sanatos tun. Probabil au vazut ca joaca bine si acum le pare rau ca nu l-au transferat. Cei de la Rapid sa-si vada de treaba lor, jucatorul este al nostru“, a spus Mititelu.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version