12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock, multumit de ce a gasit la Universitatea

Njock, multumit de ce a gasit la Universitatea

Atacantul camerunez a afirmat ca lucrurile stau mult mai bine decât se astepta la Stiinta, fiind convins ca acest lucru nu poate conduce decât la rezultate notabile.


Jeremie Njock a vorbit ieri, dupa ce a primit acceptul lui Adrian Mititelu, despre ce a gasit la Universitatea, fiind multumit de lotul alb-albastru si de tehnicieni. „Uriasul“ nu a dorit sa faca o paralela intre ce a fost si prezent, dar a afirmat ca Stiinta, in formula actuala, va readuce bucuria in sufletul publicului craiovean in viitorul apropiat. Njock nu a dorit sa comenteze despre faptul ca salariul sau este foarte mare, dar a promis ca incearca sa demonstreze ca merita toti banii.


– Cum a fost vizita medicala? Toti doctorii au fost impresionati de inaltimea ta…


– Bine, a fost programata prea devreme, dar totul a fost bine.


– De ac ti-a fost frica? Ai kilograme in plus?


– Nu mi-a fost frica de nimic si de nimeni. Am mai facut „inspectia“ si sunt obisnuit. Nici vorba de kilograme in plus, am slabit mult. Nu am tinut un regim special, dar am muncit mult.


– Vei avea un concurent in atac, pe Mircea Bornescu, golgheterul portarilor din România… Stiai ca a marcat impotriva lui Adnan Guso, in meciul direct cu Pandurii, incheiat cu scorul de 2-2?


– E bine, atunci mai avem nevoie de un portar daca se pricepe in atac. A dat deja trei goluri in doua antrenamente, o pasa de gol, e bun pasator, are simtul portii, ce mai vrei?! Daca i-a dat gol si lui Guso, inseamna ca le are, stie cu „varza“, cum ziceti voi.


Isi merita banii?


– Cum ti se par colegii? Ce parere ai despre Fane Stoica?


– Sunt de treaba toti, sunt disciplinati si le place munca, au motivatie, asta e cel mai important. Fane Stoica este un antrenor foarte bun. Si metodele de antrenament sunt foarte bune, diversificate. Chiar imi place.


– Vremea te avantajeaza? Iti place aceasta iarna?


– Da, este o vreme frumoasa in România. Nu ninge, nu-i frig, e foarte bine pentru fotbal.


– Va fi anul Craiovei? Toata lumea se asteapta ca Universitatea sa faca un retur foarte bun…


– Nu stiu ce sa zic, o sa vedem ce-o fi. Totul depinde de pregatirea echipei, dar sunt optimist, pentru ca am inceput in forta.


– Adrian Mititelu te considera „diamantul“ echipei. Cum te simti stiind ca ai salariul mai mare ca al lui George Bush, cum spunea patronul echipei.


– Nu sunt „diamant“, sunt jucator ca toti ceilalti. Tot ce vreau este sa ajut echipa. Asta imi doresc. Nu comentez nimic legat de bani, important este sa demonstrez ca merit acest salariu. Asa ca hai Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII