8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii scapara de vizita medicala

Juvetii scapara de vizita medicala

Fotbalistii Universitatii s-au prezentat ieri la Policlinica pentru Sportivi din Craiova pentru „inspectia tehnica“ periodica, verdictul medicilor fiind favorabil.


Doctorul Universitatii, Claudiu Stamatescu, a fost in focuri ieri-dimineata, in programul sau figurând vizita medicala a elevilor lui Fane Stoica. Alb-albastrii s-au prezentat la ora 8.00 la Policlinica pentru Sportivi din Craiova si si-au asteptat cuminti rândul la usile cabinetelor medicale, multi dintre ei temându-se doar de ace. Totul a decurs normal, nici unul dintre juveti neintâmpinând probleme de nici un fel, nici macar de greutate, toata lumea fiind in „grafic“.


Lotul lui Claudiu Stamatescu i-a cuprins pe: Bornescu, Banica, Neagoe, Dananae, D. Stoica, Ciuca, Gargalie, Ignat, Curteanu, Girla, Barboianu, I. Gaman, Saceanu, Velcovici, Piko, Dina, A. Ionescu, Wobay, Njock, Pirvu, Fl. Costea si M. Costea.


„Cangurii“ au scapat deocamdata de doctori


Singurii absenti la vizita medicala au fost australienii Josh Mitchell, Joshua Rose, Michael Baird si John Tambouras, care au aterizat in România abia in jurul prânzului, iar in Banie au ajuns spre seara. „Cangurii“, care au fost preluati de la aeroportul „Henri Coanda“ de „vicele“ Silvian Cristescu.


Mitchell si compatriotii sai vor efectua vizita medicala abia luni dimineata, motiv pentru care nu vor pleca impreuna cu restul lotului de jucatori spre Baile Herculane, ci se vor deplasa spre statiune, in jurul prânzului, cu alt mijloc de transport, cel mai probabil cu masina vreunui oficial. Australienii vor intra pe mâna noului preparator fizic, Thomas Korontain, abia pe seara.


Au vorbit vrute si nevrute


Asteptarea i-a „omorât“ pe jucatorii Stiintei, care, pentru trecerea timpului, au apelat la glume, buna dispozitie facându-le asteptarea mai usoara. Nu au lipsit nici discutiile despre viata. Spre exemplu, Valerian Girla a fost agasat de Irinel Gaman si Stefan Barboianu pe tema casatoriei, mijlocasul reusind cu greu sa-i convinga pe colegii sai mai mici ca are doar 21 de ani si este prea devreme pentru acest pas.


Ovidiu Dananae intreba in stânga si-n dreapta despre masina lui Paul Curteanu, fiind tentat sa investeasca intr-un Opel Astra nou-nout, dar nu stia daca sa-si ia unul cu trei usi sau cu cinci. Problema mijlocasul de banda a ramas nerezolvata, pentru ca prietenii si totodata colegii sai de echipa ii ofereau si alte variante, fapt care l-a bulversat si mai tare. Iar Jeremie Njock si Julius Wobay au fost de nedespartit, cei doi devenind buni prieteni in scurta perioada petrecuta impreuna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU