13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

O echipa in atac

11 „panduri“ lupta sa prinda un loc de titular in ofensiva gorjenilor.


Pandurii Târgu Jiu se va reuni astazi la ora 11.00, urmând sa demareze programul de pregatire pentru retur. In mare, lotul pe care se va baza antrenorul Eugen Neagoe in partea a doua a campionatului este stabilit, insa n-ar fi exclus sa mai apara noutati, in conditiile in care, astazi, si-au anuntat prezenta la Târgu Jiu mai multi jucatori de peste hotare care vor da probe la echipa gorjeana.


Singurele certitudini la capitolul noutati in acest moment sunt Liviu Mihai, Vasilache si Pacurar. In schimb, gruparea gorjeana s-a despartit de o serie de jucatori care nu s-au ridicat la pretentiile tehnicienilor. Este vorba despre Pindaru, Luca, Prodan si Vajda.


Aglomeratie in ofensiva


Incepând de astazi, la Târgu Jiu sunt asteptati cinci jucatori de peste hotare. Pe lânga fundasul stânga sârb Nenad Kutlacic, la Pandurii vor mai veni bosniacul Radovanovic, armeanul Grygorian si francezul Cafournell, ultimii trei fiind atacanti. In plus, presedintelui Marin Condescu i-a fost propus recent un nou jucator, alt atacant bosniac, Emir Obuca, de la FC Sarajevo, cel care reusea in vara sa inscrie impotriva Rapidului, in meciul pe care giulestenii l-au sustinut in deplasare, in Cupa UEFA. Condescu s-a aratat interesat de fotbalist si a anuntat ca il asteapta la probe.


Lupta pentru un loc in ofensiva „pandurilor“ va deveni acerba, in conditiile in care 11 fotbalisti vor sa fie atacanti la gruparea gorjeana. Liviu Mihai, Vintilescu, Vidakovic, Jovanovic, Cafournell, I. Iordache, Radovanovic, Obuca, Grygorian, Zoicas si Orac va trebui sa demonstreze ca pot marca pentru Pandurii, insa, cu siguranta, antrenorul Eugen Neagoe ii va tria, de unii despartindu-se definitiv, iar altora incercând sa le gaseasca alt post, apropiat de profilul fiecaruia.


Cristea, in stand-by


O situatie speciala o are Cristea, care are oferta de la Jiul Petrosani, dar Pandurii nu i-a dat inca drumul, oficialii olteni urmând sa hotarasca soarta acestuia dupa ce il vor vedea la lucru pe sârbul Nenad Kutlacic. Pentru ca pe postul de fundas stânga nu exista concurenta, in tur Dragomir fiind titular de drept, Ursu a fost mai mult accidentat, iar Cristea a avut probleme de comunicare cu antrenorul Eugen Neagoe, sefii de la Pandurii au decis sa-l testeze si pe sârbul Kutlacic. Daca acesta va da randament, mai mult ca sigur Cristea va fi liber sa mearga la Jiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS