13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCantonament in familie

Cantonament in familie

Oficialii echipei Pandurii au finalizat programul de pregatire din aceasta perioada intercompetitionala. Astfel, formatia gorjeana se va reuni mâine, iar saptamâna viitoare va efectua vizita medicala. Antrenorul Eugen Neagoe a decis sa renunte la cantonamentul montan, pregatindu-si echipa doar la Târgu Jiu pâna pe 24 ianuarie, când este programata plecarea in turneul din Antalya (Turcia), unde Pandurii va sustine opt meciuri de verificare. Adversarii oltenilor vor fi Rieka (Croatia – 27 ianuarie), Sturm Graz (Austria – 31 ianuarie), Borussia Mönchengladbach (Germania – 3 februarie), Debrecen (Ungaria – 11 februarie) si FC Schaffhausen (Elvetia – 13 februarie). Singura modificare ar putea aparea pe 3 februarie, daca amicalul cu Mönchengladbach nu va fi perfectat, urmând ca gorjenii sa intâlneasca o echipa din Rusia sau Ucraina. Pe lânga aceste meciuri, Pandurii mai are asigurate trei dispute programate in cadrul unui turneu in Antalya la care mai participa TSKA Sofia (Bulgaria), Honved Budapesta (Ungaria), Videoton (Ungaria), FC Irtysh (Kazakhstan) si Bucheon (Coreea de Sud).


Gorjenii vor reveni in tara pe 15 februarie pentru a pregati jocul cu Gloria Bistrita, dar si meciul de Cupa României, urmând ca pâna la reluarea campionatului sa mai dispute cel putin o partida de verificare.


Supervizati de sotii si prietene


Delegatia gorjeana va sta in statiunea Belek, situata la 35 km de aeroportul din Antalya. „Pandurii“ vor beneficia in Turcia, in cele trei saptamâni ale „sejurului“, de cele mai moderne conditii de pregatire si de cazare. Complexul hotelier dispune de mai multe corpuri de cladiri cu vedere la mare, camerele fiind dotate cu terasa, baie, telefon, seif, minibar, televiziune prin satelit si instalatii audio. Pentru pregatire fotbalistii vor avea la dispozitie 11 terenuri de fotbal de diferite dimensiuni, cu instalatie de nocturna, sala de forta in cadrul hotelului si conditii de recuperare la piscina, baie turceasca, masaj si sauna. Hotelul mai dispune de terenuri de golf si dotari pentru sporturi nautice. In prima parte a pregatirii in care sunt programate doar trei jocuri mai accesibile, jucatorii se vor bucura si de compania sotiilor sau prietenelor, urmând ca acestea sa revina acasa dupa o saptamâna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS