22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSalih Jaber, din nou la Buzau

Salih Jaber, din nou la Buzau

Transferându-se de la Gloria Buzau la Universitatea in urma cu un an, Salih Jaber i-a cucerit pe olteni cu executiile sale, insa lucrurile s-au schimbat radical pe parcurs, atacantul irakian intrând in conflict cu oficialii clubului alb-albastru. „Mariajul“ s-a terminat o data cu prima parte a campionatului, Salih devenind jucator liber de contract. A cochetat cu mai multe echipe din România, dar, simtindu-se excelent la gruparea moldava, a decis sa se intoarca la Buzau, semnând ieri un contract pe un an si jumatate. „Bomberman“, care a fost insotit la negocieri de impresarul sau, Aksam Kadour, a spus ca nu vrea sa mai vorbeasca despre Universitatea, considerând un capitol inchis sederea sa in Banie.


Mititelu: „Nu plângem dupa el“


Nici patronul Universitatii, Adrian Mititelu, nu vrea sa mai auda de Salih Jaber, amintindu-si de problemele pe care i le-au facut jucatorul si impresarul sau, Aksam Kadour. Finantatorul Stiintei a afirmat pentru un cotidian national de sport ca nu va plânge dupa Salih Jaber, pentru ca Universitatea a transferat doi jucatori de zece ori mai buni decât atacantul irakian.


„De bun ce este s-a intors la Buzau. Noua ne-a facut numai probleme, l-am platit regeste, iar când era Ramadanul el nu mânca nimic si intra lesinat pe teren si la antrenamente. Daca asculta de noi ajungea un atacant de top in Liga I, dar l-a distrus acest Aksam in ultimul hal. Cred ca nu va ajunge mai sus de Gloria Buzau. La noi au venit Jeremie Njock si Julius Wobay, care au zece clase peste Salih Jaber. Asa ca nu plângem dupa el“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII