6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii facura plinul la transferuri

Pandurii facura plinul la transferuri

Presedintele Marin Condescu a anuntat ca va mai aduce jucatori la echipa doar daca acestia isi dovedesc utilitatea.


Alexandru Pacurar a fost convins sa paraseasca Gloria Bistrita si sa semneze pentru Pandurii. Jucatorul pe care Dinamo l-a oferit echipei gorjene prin protocolul semnat cu presedintele Marin Condescu la transferul lui Vojslav Vranjkovic va juca din retur la echipa antrenata de Eugen Neagoe, devenind cel de-al treilea fotbalist transferat la Târgu Jiu, dupa Liviu Mihai si Ciprian Vasilache. Pacurar i-a scutit pe dinamovisti de plata sumei de 225.000 de dolari, bani in plus care ar fi intrat in contul gorjenilor daca acesta refuza sa semneze cu Pandurii, care l-au vândut in aceasta iarna pe Vranjkovic gruparii din „Stefan cel Mare“. Eugen Neagoe considera suficiente transferurile perfectate, desi nu exclude sa mai apara ceva modificari in lot. „L-am pierdut pe Vranjkovic, dar am adus alti trei fotbalisti buni. Liviu Mihai, Vasilache si Pacurar ne vor ajuta sa aratam mult mai bine in retur. Sunt jucatori talentati, cu mare experienta in prima divizie si sper sa ne demonstreze ca nu ne-am inselat in privinta lor. In mare, cam astea ar fi transferurile, dar nu este exclus sa mai apara ceva surprize dupa ce ii vom vedea pe cei patru straini care vor da probe la Pandurii“, a anuntat Neagoe.


Strainii, vârf de lance


Cei patru straini sunt atacanti, fiind vorba de francezul Jonathan Cafournelle, bosniacul Igor Radovanovic, sârbul Nenad Kutlacic si armeanul Davit Grigoryan. Ultimul are o carte de vizita impresionanta, fiind caracterizat de „Geana“ astfel: „Este un jucator tânar care a jucat la echipa nationala de tineret. Are peste 150 de meciuri in prima liga si a marcat 52 de goluri. Asta inseamna ca are niste calitati. Din câte am vazut, poate evolua mijlocas ofensiv si atacant, putând acoperi mai multe zone unde noi avem nevoie pentru ca e un jucator de picior stâng“. Cei patru straini vor veni pe 12 ianuarie la reunirea lotului, intrând in competitie pentru un tricou de „pandur“.


Presedintele Marin Condescu a anuntat si el ca este nerabdator sa-i vada la lucru pe straini pentru a putea finaliza campania de achizitii. „Vom vedea ce vom alege dupa ce vor da probe. Antrenorul Eugen Neagoe va avea la dispozitie un lot echilibrat valoric in retur, cu toate ca si in tur ne-a mers bine. Oricum, nu vom mai face transferuri decât daca se merita. Nu transferam doar de dragul de a transfera“, a spus Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS