21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAS Prometeu a câstigat trofeul

AS Prometeu a câstigat trofeul

Cea de-a patra editie a Memorialului „Florin Berceanu“ a adunat in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii un numar destul de mare de iubitori de futsal, care au asistat timp de cinci zile la un spectacol agreabil. In competitie au intrat opt dintre cele mai bune echipe doljene, iar câstigatoare a iesit AS Prometeu, care s-a impus cu 6-4 in finala disputata duminica seara cu rivala sa din campionatul judetean, CFR Craiova. „Pompierii“ au condus cu 5-1, dar „ceferistii“ au fost foarte aproape de o revenire spectaculoasa, golul lui Chiliman din ultimele secunde punând insa capat sperantelor acestora. Pentru Prometeu au marcat Chiliman (2), Sandu (2), Poenaru si Rotaru, reusitele celor de la CFR purtând semnatura lui Bugala (3) si Rizan. Alin Bugala a si fost desemnat cel mai tehnic jucator al turneului, iar Catalin Rizan cel mai bun portar. Golgheterii competitiei au fost Alin Chiliman si Catalin Nita (Gaz Metan Podari), ambii cu câte 12 reusite. Toate echipele participante au fost recompensate cu cupe si diplome, fiind decernat si un premiu pentru fair-play colonelului Liviu Raducan, cel care se ocupa de AS Prometeu. Totodata, familia Berceanu a primit zece milioane de lei din partea Primariei Craiova.


Celelalte rezultate


In finala mica, Gaz Metan Podari s-a impus cu 7-5 in fata echipei Barcelona Craiova, intre cele doua finale având loc si un amical intre CS Real Craiova si FC Caracal, câstigat cu 6-4 de formatia din liga secunda de futsal. Iata si celelalte rezultate ale turneului: Grupa A: Barcelona – Armata 5-4, Gaz Metan – Ostroveni 6-5, Gaz Metan – Armata 10-2, Barcelona – Ostroveni 6-1, Ostroveni – Armata 6-7, Gaz Metan – Barcelona 4-5; Grupa B: Prometeu – CFR 6-6, Chimia – Bailesti 2-1, CFR – Chimia 6-1, Prometeu – Bailesti 4-1, CFR – Bailesti 1-1, Prometeu – Chimia 7-7. In semifinale, Prometeu a invins Barcelona cu 5-2, iar CFR a câstigat cu 6-0 confruntarea cu Gaz Metan, echipa din Podari retragându-se de pe teren la scorul de 3-2 in favoarea „ceferistilor“.


Sâmbata se reia prima liga doljeana de futsal, echipele trebuind sa se prezinte la sediul AJF pentru vizarea carnetelor pe 2007, la finele acestei saptamâni incepând si turul campionatului ligii secunde judetene de futsal, inscrierile urmând sa se faca pâna mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS