17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTambouras, dorit de Stoica

Tambouras, dorit de Stoica

Desi oficialii olteni sustin ca jucatorul australian de origine greaca va veni doar in probe, acesta va ingrosa mai mult ca sigur lotul Stiintei pentru ca Fane Stoica este convins ca are valoare.


Inca de la inceputul lunii trecute, conducerea Stiintei anunta ca este interesata de serviciile unui jucator strain, care activeaza in Cipru, semnalele primite indicându-l pe Noel Kasake, insa jucatorul a preferat sa continue cu EN Paralimni. Pentru ca pierderea sud-africanului nu a fost grea, oficialii olteni nefiind atât de incântati de „marfa“, Stiinta si-a orientat „tunurile“ spre John Tambouras, un fotbalist australian de origine greaca.


John Tambouras este un fundas central de 1,85 metri, 80 de kilograme, care va implini 28 de ani pe 30 ianuarie. „Cangurul“ este liber de contract, iar de-a lungul carierei a evoluat la South Melborune, Kalamata, Auckland Kings, dar si la Pahand, in Malaiezia, formatie cu care a câstigat si o cupa. Tambouras este bun prieten cu Joshua Rose, fiind coleg cu „olteanul“ pe când evolua la New Zeeland Knights. Pe 29 decembrie, anul trecut, a reusit deschiderea scorului, printr-o lovitura de cap, pentru echipa sa, New Zeeland Knights, in disputa câstigata cu 3-1 in fata celor de la Queensland Roar, grupare la care a activat atacantul alb-albastrilor Michael Baird.


Fane Stoica il crediteaza pe australian


John Tambouras a jucat, in urma cu cinci ani, trei sezoane in Grecia la Kalamata, o echipa de top la acea vreme in campionatul elen, fapt pentru care Fane Stoica este convins ca fotbalistul are valoare. Fundasul va sosi in Banie pe 10 ianuarie, o data cu Michael Baird, Josh Mitchell si Joshua Rose, si va sustine probe de joc, chiar daca are o carte de vizita impresionanta.


„Vine sa-l vedem, dar este de valoare, ca eu stiu bine ce era la Kalamata in urma cu mai bine de cinci ani. Era unul dintre cele mai bogate cluburi din Grecia si mereu tragea la cupele europene. A plecat de acolo, probabil, pentru ca au intervenit problemele financiare, echipa fiind acum prin liga a doua“, a spus tehnicianul Stiintei.


Universitatea este tentata sa-l achizitioneze pe Tambouras si pentru faptul ca defensiva alb-albastra are un loc vacant, deoarece a fost inlaturat Catalin Craciunescu, in plus, este un jucator care are avantajul de a fi comunitar, având cetatenie greaca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII