16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordan Eftimie, antrenor pâna la noi ordine

Iordan Eftimie, antrenor pâna la noi ordine

Cum actualul antrenor principal al gruparii din „Orasul minunilor“ vrea sa renunte, s-a zvonit ca oficialii olteni ar fi contactat unii tehnicieni olteni pentru o eventuala inlocuire.


– S-a clarificat situatia antrenorului principal de la FC Caracal, cine este?


– FC Caracal are antrenor principal sub contract, Iordan Eftimie, altceva nu pot sa va spun. Eu insa inteleg sensul intrebarii dumneavoastra… Exista zvonul ca antrenorul nostru principal Iordan Eftimie ar renunta, motiv pentru care va intereseaza acest subiect…


Marti se va cunoaste decizia lui Iordan Eftimie


– Nu este zvon, ci probabil realitate. Cel putin asa a declarat Iordan Eftimie, iar dumnealui a comunicat aceasta decizie lui Balaci si dumneavoastra, in calitate de actionari, asa ca nu puteti cataloga aceasta informatie drept zvon?!


– Este adevarat ca am avut o discutie cu domnul Iordan Eftimie in care acesta ne-a spus ca a avut unele probleme de familie si ca intentioneaza sa renunte la FC Caracal. Lucrurile astea nu se rezolva insa prin telefon. Pâna una-alta, este antrenor sub contract cu FC Caracal inca trei ani, asa ca nu pot face alte declaratii in legatura cu acest subiect. Poate dupa reunirea echipei (programata marti, 9 ianuarie – n.r.), daca eventual avem vreo surpriza neplacuta.


– Comentati zvonurile potrivit carora ar fi in carti pentru acest post Silviu Lung sau/si Nae Ungureanu ?


– As putea comenta, dar nu stiu ce sens ar avea deoarece, deocamdata, FC Caracal are antrenor principal si nu ma pot hazarda in declaratii. In turul acestei editii de campionat a existat o colaborare buna cu Iordan Eftimie, iar noi ne-am achitat fata de dumnealui de toate obligatiile financiare. Ba chiar i-am dat in 2006, la solicitarea lui, si o rata din contract in avans, cea din februarie 2007. Cum spuneam, discutam dupa data reunirii lotului FC Caracal, care va fi saptamâna viitoare.


„Primarul Anghel si presedintele clubului, Nitulescu, sunt prieteni vechi“


– Probabil ca oferta de la Alro Slatina pentru Iordan Eftimie este mai puternica din punct de vedere financiar!


– Nu stiu si nici nu vreau sa comentez.


– Cum comentati atunci informatia ca primarul Caracalului, in calitate de actionar din partea consiliului local, nu l-ar mai agrea pe presedintele executiv Jean Nitulescu?


– E o chestie de bucatarie interna! Cred ca este o problema rezolvabila pe plan local, ca sa zic asa, deoarece intre cei doi este o amicitie veche… Uneori, pentru ca lucrurile sa reziste, este nevoie câteodata sa apara si astfel de probleme.


– Ar fi posibil ca la acest inceput de an jucatorii sa-si primeasca ultimele doua prime restante din 2006?


– Cu siguranta ca in cursul acestei luni le vom achita. S-a tot speculat in presa pe tema acestor prime si vreau sa fac câteva precizari. Intre club si jucatori exista o intelegere potrivit careia ei primesc fiecare prima la doua saptamâni, adica peste doua etape. De fapt, cele doua prime nu sunt restante, asa cum s-a acreditat ideea. Altfel, noi, patronatul clubului, pentru un nou imbold in retur, am hotarât sa achitam acum aceste prime, astfel incât returul sa-l incepem de la zero.


– Am inteles ca nu ati achitat aceste prime deoarece (actionarii) sunteti suparati pentru ultimele doua rezultate din tur, cele doua infrângeri…


– Asta-i alta discutie. In privinta primelor, repet, asa este intelegerea. Nu sunt prime „restante“, nu este vorba de nici o penalizare, ci ele au ramas neachitate deoarece in ultimele doua meciuri echipa nu a avut nici o victorie. Cum spuneam, le vom achita in aceasta luna, dar n-ar fi exclus ca prin aprilie iarasi sa ma intrebati de doua prime „restante“, cum le tot catalogati! Tot timpul vom avea neachitate doua prime, ca asa-i intelegerea…


– Ati gasit inlocuitor pentru Tibi Lung, plecat in Cipru?


– Tibi ne-a anuntat din timp ca vrea sa plece si, conform clauzei, i-am dat drumul, el plecând liber de contract. Am abordat mai multe variante de portar, dar nu pot dezvalui inca numele celui cu care vom bate palma, cum se spune, deoarece nu s-au clarificat problemele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU