Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Bloc in forma de iPod


In Dubai urmeaza sa fie dat in folosinta un bloc cu 23 de etaje, care are forma unui iPod. Dupa cum informeaza Krone.at, forma cladirii de 200 de apartamente aminteste de playerul multimedia lansat de Apple. Imobilul va arata ca un iPod supradimensional si va fi aplecat cu sase grade, exact cum este asezat un iPod in Docking Station. De altfel, baza blocului va avea forma unei astfel de statii. Proiectul a fost realizat de Biroul de ahitectura James Law Cybertecture din Hong Kong, iar finantarea a apartinut firmei Omniyat Properties. Blocul va fi dat in folosinta in 2009, iar constructia va demara in 2007.


Tone de zapada la licitatie pe eBay


Un cuplu din Statele Unite vinde zapada pe site-ul eBay, dupa ce casa lor a fost „ingropata“ in nameti de doua furtuni, informeaza site-ul thesun.co.uk. Ciudatul „produs“ scos la licitatie de familia Walker a primit oferte de pâna la 24,50 dolari. Jim si Mary Walker le-au sugerat deja cumparatorilor sa vina sa ia zapada direct de la ei de acasa, din Loveland, Colorado, si sa evite astfel costurile necesare pentru transport. Cei care se vor hotari sa cumpere zapada pot lua fie doar câteva lopeti de nea, fie o cantitate suficienta pentru a umple un tun de zapada. „Pe eBay se vând stafii si alte ciudatenii, asa ca noi de ce sa nu vindem zapada?“, a explicat Mary Walker.


Richard Gere – starul cu un posterior perfect


Utilizatorii site-ului Libero.it au decis: vedeta cu cel mai frumos posterior din lume este Richard Gere. In mod surprinzator, marea favorita, Jennifer Lopez, se afla doar pe locul trei in topul preferintelor celor 25.727 de vizitatori ai site-ului. Locul doi in clasament revine fostei sotii a lui Eros Ramazzoti, Michelle Hunziker, care si-a adjudecat 6.810 voturi, cu sapte mai putin decât Gere. Diva sud-americana Jennifer Lopez a fost votata de doar 25 la suta dintre respondenti – 6.601 persoane.


Julia Roberts ar fi din nou insarcinata


Cunoscuta actrita americana Julia Roberts ar fi din nou insarcinata. Dupa cum informeaza Libero.it, vestea a fost lansata intr-o perioada in care „Charlotte’s Web“, un film animat in care Roberts isi „imprumuta“ vocea unui paianjen, se bucura de un succes urias pe marile ecrane. Julia mai are doi copii, Phinnaeus Walter si Hazel Patricia, care au venit pe lume in 2004, dupa o sarcina extrem de dificila.

Exit mobile version