5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu vrea sa ramâna la AS Roma

Chivu vrea sa ramâna la AS Roma

Fundasul român al lui AS Roma, Cristian Chivu (foto), a pus din nou punct speculatiilor privind un transfer al sau la Real Madrid, capitanul nationalei precizând in presa italiana ca viitorul sau este in continuare la formatia pregatita de Luciano Spalletti si ca vrea sa isi prelungeasca angajamentul cu gruparea din capitala Italiei.


„Acum, dupa patru ani de la venirea mea la Roma, sunt mai fericit ca niciodata. Orasul este extraordinar, am multi prieteni. Vreau sa ramân aici pentru a ajuta echipa sa câstige. Noi nu am reusit pâna acum, dar cred ca suntem pe drumul cel bun. Nu avem un obiectiv precis, dar suntem implicati pe toate fronturile si intram pe teren la fiecare partida cu mentalitate de invingatori. Ma inteleg bine cu conducatorii, cu colegii si cu antrenorul. Nu aplec urechea la zvonurile de transfer, sper sa imi prelungesc contractul pentru a ajuta Roma sa invinga. Procuratorii mei au vorbit deja cu conducerea clubului si urmeaza sa se revada“, a spus Chivu.


Dorinta fostului jucator al Universitatii Craiova a fost impartasita si de unul dintre agentii sai, Victor Becali: „In ianuarie voi merge la Roma pentru a ma intâlni cu conducatorii clubului.


Din partea noastra exista toata disponibilitatea de a le asculta oferta. Avem o relatie buna cu clubul roman, iar jucatorul se simte foarte bine la aceasta echipa si nu are de gând sa plece“.


Stirea privind un posibil transfer al lui Cristi Chivu la Real Madrid a venit din partea cotidianului spaniol Marca, acesta publicând o lista cu jucatorii vizati in 2007 de clubul madrilen.


In capul listei este francezul Franck Ribery de la Olympique Marseille, care ar urma sa suplineasca o eventuala plecare a lui David Beckham, alaturi de Chivu „galacticii“ mai fiind interesati de mijlocasul spaniol Cesc Fabregas (Arsenal Londra) si de brazilianul Kaka (AC Milan), pe care insa milanezii nu vor sa-l vânda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS