Acasă Sport Transferuri putine, dar bune

Transferuri putine, dar bune

Adrian Mititelu si Fane Stoica au ajuns la concluzia ca mai trebuie adus un mijlocas si campania de achizitii se poate incheia, pentru ca lotul actual se va descurca foarte bine in noua formula.


Reusind sa obtina semnaturile lui Julius Wobay si Jeremie Njock contra sumei de 850.000 de dolari, conducerea Stiintei pare decisa sa continue in aceeasi nota, anuntând ca dupa Sarbatori va face ultimul transfer. Ajungând de comun acord cu Adrian Mititelu asupra punctelor slabe, Fane Stoica a afirmat ca Universitatea isi va intari lotul cu un jucator de creatie, pentru ca atacanti are destui. „Mai avem nevoie de un jucator si acesta va fi pe alt post decât cel de atacant, pentru ca am adus vârfurile pe care ni le-am dorit“, a spus Fane Stoica. Antrenorul Stiintei nu a dorit sa ofere mai multe amanunte despre viitorul sau elev, insa a lasat sa se inteleaga faptul ca ii cunoaste calitatile si „tinta“ este sigura, la fel cum s-a intâmplat si in cazul celor doi jucatori adusi in aceasta iana. Fane Stoica pare sa se fi hotarât asupra lui Noel Kasake, un mijlocas de 26 de ani, care evolueaza la EN Paralimni, in Cipru, insa surse din cadrul clubului sustin ca nici tratativele cu Azubuike Cosmas Sunday Jr. Oliseh nu au cazut. Azubuike este insa ceva mai costisitor, in plus cipriotii de la AEK Larnaca nu sunt dispusi sa-l cedeze, fiind multumiti de randamentul nigerianului.


Mititelu tine suporterii in suspans


La rândul sau, finantatorul Stiintei, Adrian Mititelu, a mentinut tacerea cu privire la viitorul transfer al Stiintei, rezumându-se doar sa traga linie si sa se declare multumit de „cuceririle“ sale de pâna acum. Mititelu a afirmat ca asteapta ca Julius Wobay si Jeremie Njock sa confirme banii primiti, excluzând totodata varianta ca Ionut Bâlba sa imbrace tricoul alb-albastru in viitor.


„Asteptam sa vedem roadele achizitiilor de pâna acum. Nu mai conteaza cât am platit pentru ei, ci numai ce vor juca ei. Oricum, anunt pe aceasta cale ca pe Bâlba de la Iasi nu-l mai vrem nici gratis. Sa auda si domnul Boca, domnul presedinte de la Poli, caruia i-am transmis ca, daca pâna pe 22 decembrie nu se hotaraste, nu-l luam pe Bâlba nici la un sfert din banii ceruti initial, adica 250.000 de euro. Mos Craciun i-a adus pe Njock si Wobay, care trebuie sa confirme la Universitatea. Va mai fi un transfer, dar dupa vacanta“, a spus Mititelu, care, desi nu agreeaza varianta jucatorilor veniti in probe, nu a exclus posibilitatea sa existe si tineri talentati care sa impresioneze si sa ramâna in curtea Stiintei.


Altfel, conducerea Stiintei a stabilit programul de pregatire din aceasta iarna, care va cuprinde doua etape. Pe 12 ianuarie este programata reunirea echipei, in perioada 15-29 ianuarie juvetii vor merge la Baile Herculane pentru acumularile fizice, apoi vor urma partidele amicale si elementele tehnico-tactice care vor fi efectuate in Cipru, in perioada 2-16 februarie.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version