6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistul de la Pandurii a fost convocat la lotul national

Handbalistul de la Pandurii a fost convocat la lotul national

Ceilalti componenti ai echipei Energia Pandurii Târgu Jiu au primit liber pâna pe 5 ianuarie, incasând si o prima de 15 milioane de lei, desi sunt departe de indeplinirea obiectivului fixat de conducere.


Handbalistul echipei Energia Pandurii Târgu Jiu Ionut Mazilu a fost convocat de selectionerul Lucian Râsnita pentru turneul amical pe care România il disputa incepând de ieri in Italia, tricolorii fiind repartizati in grupa cu Estonia, Qatar si Muntenegru. Mazilu a acuzat probleme la genunchi dupa ultima convocare la nationala, insa dupa efectuarea RMN-ului medicii au stabilit ca nu este nevoie de operatie. Nationala va reveni in România inainte de Revelion, primul meci din preliminariile Campionatului European fiind programat pe 4 ianuarie, cu Bulgaria. In primul joc din cadrul turneului de pregatire de la Bologna, reprezentativa României s-a impus in fata Estoniei cu 35-30, dupa ce la pauza scorul a fost egal, 16-16.


Revenind la gruparea gorjeana, aceasta nu a reusit sa-l convinga inca pe antrenorul secund al selectionatei de tineret a României, Vlad Caba, sa preia echipa din retur, dar lucrurile par a fi clare din punctul de vedere al oficialilor de la Târgu Jiu. „Caba a vazut echipa in doua meciuri la Sfântu Gheorghe si va semna contractul cu noi, negocierile sunt foarte avansate“, a declarat Dan Cumpanasu, presedintele clubului Energia Pandurii Târgu Jiu. Energia a testat si un handbalist sârb, Zoran Milosevic, insa Caba a renuntat la achizitionarea acestuia. Pandurii isi doreste un centru de la Steaua Rosie Belgrad, Lazar Savic, insa pretul piperat al acestuia ii impiedica pe gorjeni sa-l achizitioneze.


Energia Pandurii se va reuni pe 5 ianuarie, iar dupa cinci zile va pleca intr-un stagiu de pregatire, probabil la Kladova. Handbalistilor li s-au achitat salariile la zi inainte de vacanta, primind si o prima de 15 milioane de lei in ciuda locului zece ocupat in clasament la finalul turului, departe de obiectivul fixat de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS