16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWoobay vrea sa fie leu

Woobay vrea sa fie leu

Fotbalistul in vârsta de 22 de ani a primit tricoul cu numarul 77 si a fost asemanat cu vedeta lui Chelsea.


Julius Woobay a aterizat ieri in România, apoi a fost adus la Craiova, unde a fost prezentat oficial. Jucatorul originar din Sierra Leone a ajuns in jurul prânzului la sediul clubului, unde a sustinut o conferinta de presa, la care a fost invitata doar o parte a presei.


„Sunt bucuros ca am ajuns la Universitatea. Este o noua provocare pentru mine, mai ales ca vin intr-un campionat mai puternic decât cel din Cipru. Vreau sa fiu un leu, nu promit ca voi inscrie un anumit numar de goluri, important este sa joc bine pentru echipa si sa ajut. Am inteles ca aici se vrea formarea unei echipe puternice si asta mi se potriveste de minune“, a spus africanul, care a fost asemanat cu ivorianul Didier Drogba. Cu toate acestea, Woobay a spus ca singura asemanare intre cei doi este ca sunt africani amândoi si a precizat ca nu vrea sa fie asemanat cu vedeta lui Chelsea pentru ca are alt stil.


Woobay va purta tricoul cu numarul 77, situatie inedita la Universitatea, iar la sosire a primit din partea clubului un leu de plus echipat in alb-albastru. Jucatorul, care a primit marti si cartea verde, va sta in Craiova pâna sâmbata, apoi va pleca in Sierra Leone, de unde va reveni la inceputul lunii ianuarie, când este programata reunirea lotului Stiintei.


Stoica a schimbat politica de achizitii


Antrenorul Universitatii, Stefan Stoica, cel care l-a adus pe Wobay in Banei, l-a ladat pe african, considerând ca nu exista jucator de talia sa in campionatul intern. „Nu cred ca exista in campionatul nostru un jucator pe care sa-l asemanam cu Woobay. Am dorit foarte mult sa-l aduc la Universitatea si iata ca am reusit. In aceasta iarna a fost dorit si de Farul Constanta, iar in vara a fost la un pas sa ajunga la Rapid. Am avut noi norocul sa-l achitionam, dupa mai multe runde de discutii“, a declarat „Mourinho“. Antrenorul oltean a dezvaluit ca negocierile cu Woobay au durat aproape zece ore. „Decât sa luam jucatori multi si ieftini, mai bine aducem doi fotbalisti la pret mare, care sa ne ajute. Mai am de gând sa fac doar un transfer si apoi putem spune ca am terminat campania de achizitii“, a mai spus Stefan Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII