20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta este interesata de un atacant galez

Stiinta este interesata de un atacant galez

Oficialii olteni au facut o oferta de cinci sute de mii de lire sterline pentru Jermaine Easter, golgheterul celor de la Wycombe Wanderers.


Conducerea Stiintei nu vrea sa riste sa treaca perioada de transferari si sa nu achizitioneze un atacant veritabil, motiv pentru care si-a marit aria de cautare pâna in Anglia, unde, din câte se pare, a gasit un jucator valoros. Universitatea vrea sa il cumpere pe atacantul Jermaine Easter, care evolueaza la echipa engleza de liga secunda Wycombe Wanderers, din a treia divizie valorica din Anglia, a anuntat „Bucks Free Press“, fapt confirmat si de Adrian Mititelu. Singurul lucru asupra caruia nu s-au inteles pâna acum cele doua parti este legat de suma de transfer, dar negocierile vor continua.


„Sunt discutii, dar pretul lui este inca foarte piperat. Englezii cer circa un milion de lire sterline in schimbul lui“, a afirmat patronul Stiintei, care a adaugat ca este dispus sa ofere maximum cinci sute de mii de lire, aproximativ 750.000 de euro, plus 30 la suta dintr-un eventual transfer in strainatate, in schimbul jucatorului.


„Toata lumea are un pret. Banii au un cuvânt important, dar eu nu vreau sa renunt la jucator atâta vreme cât sunt aici“, a spus antrenorul gruparii britanice, Paul Lambert. Si presedintele clubului Wycombe Wanderers, Monty Seymour, a confirmat interesul oltenilor pentru Jermaine Easter, dar fara sa pomeneasca vreo suma de transfer.


Jucatorul de culoare a venit la Wycombe in luna ianuarie a acestui an, de la Stockport County, contra sumei de 80.000 de lire sterline, dupa cum precizeaza site-ul actualei sale echipe. Easter a mai jucat pentru Hartlepool, Wolves, Cambridge, Boston United, iar fratele sau evolueaza la Cardiff City.


A aparut un nou „personaj“ in conducerea Stiintei


Site-ul thisislocallondon.co.uk a publicat ieri un material in legatura cu interesul oltenilor pentru Easter, dar si o declaratie a lui Vlad Rosca, fostul ziarist al Gazetei Sporturilor, cooptat recent in staff-ul clubului alb-albastru. Rosca, noul „ambasador“ al Stiintei in relatiile cu Bucurestiul, care doreste sa intermedieze afacerea, crede ca Easter este omul potrivit pentru Universitatea, dupa ce a studiat câteva casete video cu golurile atacantului de 24 de ani, care are o inaltime de 1,75 metri, cântareste 77 de kilograme si este nascut pe 15 ianuarie 1982, in Cardiff (Tara Galilor).


„Daca ar fi jucat pentru noi in meciul cu Steaua Bucuresti, sunt sigur ca, in proportie de 90 la suta, am fi câstigat. Ne place mult modul in care joaca si sper sa-l transferam. Avem nevoie de un atacant rapid. Avem o echipa tânara si ne trebuie câtiva jucatori cu experienta, unul la mijloc si altul in atac. Cred ca Easter ar fi un atacant bun pentru campionatul din România. Se misca repede si are un bun control al balonului. Cred ca ar face o treaba buna“, a spus Rosca.


Reprezentantii Stiintei au analizat evolutia jucatorului in partidele anterioare si vor avea un nou prilej sa-l urmareasca pe Easter, care este golgheterul formatiei sale cu 22 de reusite in 24 de meciuri, si la partida de marti, din sferturile „Carling Cup“, dintre Wycombe si Charlton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII