10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStoichita a fost demis

Stoichita a fost demis

Federatia de Fotbal din Kuweit a anuntat ca antrenorul român Mihai Stoichita a fost demis de la conducerea tehnica a reprezentativei acestei tari. Intr-un comunicat remis presei de forul fotbalistic din Kuweit se mentioneaza ca Stoichita a fost demis din cauza lipsei sale de cooperare si pentru ca a fost „insensibil la critici“.


„Tehnicianul Mihai Stoichita nu a inteles cât de importanta este Gulf Cup pentru fanii kuweitieni“, se precizeaza in comunicat.


Nationala Kuweitului va fi pregatita, la turneul Gulf Cup, ce va avea loc la Abu Dhabi, in perioada 17-30 ianuarie 2007, de Saleh Zakarya, care ii va avea ca asistenti pe Fouzi Ibrahim si Jamal Yaqoub.


Stoichita a preluat conducerea reprezentativei Kuweitului in iulie 2005, dupa demiterea lui Mohammed Ibrahim, in urma unei infrângeri, cu scorul de 4-0, suferite intr-un meci cu nationala din Coreea de Sud, in preliminariile Cupei Mondiale din Germania. Românul nu a reusit sa califice Kuweitul la turneul final al Cupei Mondiale. In preliminariile Cupei Asiei, reprezentativa Kuweitului a fost invinsa de Bahrain si a ratat sansa de a se califica la editia din 2007 a competitiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS