13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHapoel Tel Aviv va juca in 16-imi

Hapoel Tel Aviv va juca in 16-imi

Formatia israeliana Hapoel Tel Aviv a obtinut calificarea in 16-imile Cupei UEFA dupa ce a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa ceha Mlada Boleslav, in ultimul meci al Grupei G, din care a facut parte si Rapid Bucuresti.


Gazdele au avut prima ocazie de gol in debutul meciului, sutul lui Barda fiind parat de Miroslav Miller, portarul cehilor, care aveau nevoie de victorie pentru a se califica. Acelasi Barda a deschis scorul in minutul 27, deviind in poarta centrarea in forta a lui Salim Toema de pe partea stânga. Cehii au fost si ei aproape de gol la sutul de la distanta al lui Polacek, care a trecut milimetric peste transversala. Inisistenta oaspetilor in atac a dat roade in minutul 39, când Kysela l-a invins pe Shavit Elimelec cu un sut din afara careului. Imediat dupa ce elevii lui Dusan Uhrin au egalat, au fost la un pas sa primeasca al doilea gol, dar sutul lui Toema a intâlnit bara.


In repriza a doua ritmul de joc a mai scazut si ocaziile la cele doua porti s-au rarit. Mlada nu a reusit decât un sut slab din interiorul careului, expediat de Kulic, urmat de un sut de la distanta al lui Marian Palat, care nu si-a atins tinta. Hapoel putea obtine victoria, dar Barda a trimis in bara, in minutul 77. In finalul meciului, Kulic si Tomas Sedlacek au incercat vigilenta lui Elimelec, dar fara rezultat pe tabela, Mlada fiind eliminata din competitie.


Hapoel s-a clasat pe locul al treilea in Grupa G, la egalitate de puncte (5) cu ocupanta locului secund, Paris Saint Germain, in timp ce Mlada, cu numai trei puncte, a terminat ultima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS