12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFeyenoord merge mai departe

Feyenoord merge mai departe

Olandezii de la Feyenoord Rotterdam si-au asigurat calificarea in 16-imile Cupei UEFA, dupa victoria obtinuta, miercuri seara, pe teren propriu, cu 3-1, in fata polonezilor de la Wisla Cracovia, in ultima etapa a Grupei E.


Gazdele, care aveau nevoie de victorie pentru a trece de grupe, au deschis repede scorul, in minutul 16, prin Hofs, care a reluat cu capul in poarta aparata de românul Emilian Dolha o centrare de pe partea dreapta a lui Ron Vlaar. Wisla nu s-a dat batuta si a egalat destul de repede, in minutul 23, când Brozek l-a invins pe Timmer cu un sut din intoarcere de la marginea careului de 16 metri. Dupa doua ocazii ale gazdelor ratate de Stein Huysegems, Feyenoord a marcat pentru 2-1 prin De Guzman, bine servit in careu de Joonas Kolkka.


La inceputul reprizei a doua Brozek a fost la un pas sa restabileasca din nou egalitatea, in timp ce Charisteas putea duce scorul la 3-1. Grecul avea sa-l invinga insa pe Dolha in minutul 67, cu un sut puternic din careu. Cu 11 minute inainte de final, Wisla a ramas in inferioritate, dupa ce Dariusz Dudka a primit cartonas rosu pentru un fault dur comis asupra lui Hofs.


Feyenoord s-a clasat pe locul al treilea in Grupa E cu cinci puncte, fiind urmata de Wisla cu patru puncte.


In Anglia, Blackburn Rovers si francezii de la Nancy si-au disputat suprematia grupei, câstig de cauza având gazdele, care s-au impus la limita, cu 1-0, prin golul marcat in minutul 90+3 de fundasul Lucas Neill. Oaspetii au dominat meciul de la inceput pâna la sfârsit, insa au fost lipsiti de sansa la finalizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS