22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa lui Tamas s-a calificat

Echipa lui Tamas s-a calificat

Celta Vigo, echipa spaniola la care evolueaza fundasul român Gabriel Tamas, s-a calificat, miercuri seara, in 16-imile Cupei UEFA, dupa rezultatul de egalitate obtinut pe terenul formatiei italiene US Palermo, in Grupa H a competitiei. In urma acestui rezultat, sicilienii au fost eliminati din competitie.


Dupa o prima repriza fara goluri, in care Nene de la oaspeti a sutat in transversala, spaniolii au deschis scorul in minutul 58, prin Baiano, care a fructificat o centrare a lui Diego Placente, profitând si de o eroare a fundasului Cassani. In minutul 70, Palermo a egalat prin Giovanni Tedesco, insa golul atacantului sicilienilor s-a dovedit pâna la urma inutil.


Gabriel Tamas a fost rezerva si a fost introdus pe teren de antrenorul Fernando Vasquez in minutul 88, in locul lui Gustavo Lopez. Partida de pe „Renzo Barbera“ a fost urmarita de 10.200 de spectatori. Celta Vigo s-a clasat pe locul al doilea in grupa, in timp ce Palermo a terminat pe pozitia a patra, la egalitate cu ocupanta locului al treilea, Fenerbahce Istanbul, dar cu un golaveraj inferior turcilor.


Fenerbahce a remizat, tot miercuri, pe teren propriu cu germanii de la Eintracht Frankfurt, scor 2-2. Oaspetii au condus cu 2-0, dupa reusitele japonezului Takahara din minutele 7 si 52, dar turcii au revenit si au punctat de doua ori, prin Tuncay Sanli (’64) si Semih Senturk (’83). Grupa a fost câstigata de Newcastle United, care nu a jucat miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS