5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAjax, pe locul secund

Ajax, pe locul secund

Ajax Amsterdam, echipa olandeza la care sunt legitimati românii George Ogararu (foto) si Nicolae Mitea, s-a clasat pe locul al doilea in Grupa F a Cupei UEFA, in urma victoriei cu 3-0 inregistrate miercuri pe terenul formatiei belgiene Zulte-Waregem.


Desi era deja calificata, Ajax a inceput in forta meciul si a deschis rapid scorul, inca din minutul patru, prin Huntelaar, 1-0 fiind si scorul consemnat la pauza. Calificati si ei, indiferent de rezultatul final, belgienii nu au fortat si s-au limitat sa tina mingea la centrul terenului, departe de poarta lor. Ajax a dat senzatia ca, de câte ori forteaza, poate sa inscrie si asa s-a intâmplat in minutul 57, când Huntelaar, lansat de Kenneth Perez, a dus scorul la 2-0. Cu opt minute inainte de final, Zulte-Waregem a ramas in inferioritate, Ludwin van Nieuwenhuyze primind al doilea cartonas galben. In minutul 84, Johnny Heitinga a marcat pentru 3-0 cu un sut de la 16 metri.


La oaspeti, George Ogararu a fost titular si a jucat bine pe toata durata partidei, primind si un cartonas galben in minutul 29. Nicolae Mitea, revenit recent dupa o accidentare, a fost menajat de antrenorul Henk Ten Kate, care nu l-a inclus in lotul deplasat in Belgia.


In celalalt meci disputat miercuri, Espanyol Barcelona, câstigatoarea Grupei F, a invins pe teren propriu, cu 1-0, formatia Austria Viena, deja eliminata inaintea acestei partide. Golul spaniolilor a fost marcat de uruguayanul Walter Pandiani in minutul 57. Espanyol a obtinut 12 puncte din tot atâtea posibile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS