„Panduri“ de import

Autori


In lotul echipei lui Eugen Neagoe se afla doar doi jucatori formati in centrul de copii si juniori al gorjenilor.

Clubul Pandurii Târgu Jiu investeste in copii si juniori cu speranta ca in maximum trei ani va culege si roade. Un loc cinci la faza finala a Memorialului „Gheorghe Ola“ obtinut de grupa lui Bobi Staicu si calificari la turneele semifinale la juniori A si B sunt performantele micilor „panduri“ din ultimul an. Deocamdata, aceste rezultate conteaza doar in statistici pentru ca nu exista nici un produs care sa fie lansat pe scena primei ligi, sperantele fiind doar la stagiul de ucenici la nivelul Ligii a III-a. Pandurii prefera sa importe jucatori, singurii fotbalisti din lotul lui Neagoe care au fost juniori ai clubului fiind Robert Balaet si Florin Popete. Daca anul trecut Cazacu se anunta o mare speranta pe un post de atacant, deficitar si in prezent, acum acesta pare pierdut pe la „satelitul“ EMC Rovinari. Murdarea, Costescu si Zamfir sunt posibile solutii de viitor, prezentul fiindu-le interzis atâta timp cât exista riscul retrogradarii „pandurilor“.

„Pâna acum nu am avut ce promova. Speram ca directorul care se ocupa de Centrul de copii si juniori, Mihai Stelescu, cu antrenorii pe care el i-a pus in schema si cu ce i-am oferit din punct de vedere material, sa vina cu rezultate in doi-trei ani. Avem sase juniori pe care ii platim noi, care au contract pe cinci ani cu Pandurii. Ei câstiga mai mult de 1.500.000 de lei cât prevede bursa din regulamente. Au jucat la EMC Rovinari, iar in iarna facem o reevaluare a intregului lot“, a spus presedintele Marin Condescu.

Continua investitiile in terenuri

Dupa ce a construit un teren sintetic si unul cu gazon natural in incinta Complexului Sportiv Municipal, clubul Pandurii doreste din primavara sa inceapa lucrarile si la Baza Sportiva de la Debarcader care va fi modernizata, urmând sa fie folosita de copii si juniori. „O sa ne decidem in primavara. Ori facem doua terenuri pentru copii si juniori, ori pornim proiectul de a construi alt stadion la Debarcader. Pandurii investeste si pune la dispozitie toate resursele pentru copii si juniori“, a afirmat Condescu. Terenul sintetic este folosit pentru antrenament de toate grupele de copii, iar juniorii C si D isi disputa si jocurile oficiale.


Pandurii, la Memorialul „Gheorghe Ola“

Pandurii Târgu Jiu este printre putinele cluburi din tara care este reprezentat, atât de grupa 1995, cât si de grupa 1996, la faza finala a Memorialului „Gheorghe Ola“ ce debuteaza astazi la Sighetu Marmatiei, respectiv Târgu Jiu.

Juniorii pregatiti de Constantin Andriuca (grupa 1995) vor juca in Maramures alaturi de LPS Piatra Neamt, Dacia Buzau, Steaua Dunarii Galati, Sporting Bistrita, Tisa Sighet, Cetatea Suceava si Pro Luceafarul Bucuresti, in timp ce elevii lui Ion Radulescu si Costica Frimu (grupa 1996) evolueaza in Sala Sporturilor din Târgu Jiu in compania echipelor Noua Generatie Iasi, Petrolul 1995 Ploiesti, Steaua Dunarii Galati, Sporting Bistrita, Jiul Petrosani, Athletic Satu Mare si UTA.

Obiectivul „pandurilor“ este accederea in finalele competitiei, ce sunt programate duminica de la ora 10.00 (finala mica), respectiv 11.00 (finala mare). Aseara a avut loc sedinta tehnica in care echipele au fost impartite in câte doua grupe de patru echipe, primele jocuri fiind programate astazi incepând cu ora 9.00. Echipele clasate pe locul doi in grupe isi vor disputa finala mica, iar cele clasate pe primele pozitii lupta pentru câstigarea turneului.Comenteaza acum

Alte stiri

15 aprilie 2019

Încă o dezamăgire pe teren propriu pentru Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu a bifat o nouă înfrângere pe teren propriu, de data asta în fața liderului Academica Clinceni. Gorjenii au cedat sâmbătă cu 2-0, ilfovenii marcând prin Robert Ion (’23) și Vasile Olariu (’52). Pandurii: M. Cotolan – ...

Sumarul ediției de vineri, 15 decembrie 2006

Actualitate

» Directorii de la cultura, platiti regeste
» Cream a cântat pentru liceeni
» AVAS nu mai vinde ELECTRO pe un euro
» Fermierii, instruiti la Craiova
» Angajatii din administratie, premiati la salariu
» Instructaj prin portavoce in piete
» Disputa intre primarul si viceprimarul din Runcu
» Program prelungit la RAR
» Distinctie pe teatrul de operatii
» Directorii sucursalelor Electrica isi pierd posturile
» Scurte stiri
» Preaviz de cinci ani pentru politistii de frontiera

Local

» Curatenie cu economii
» Sute de mineri se viseaza peste Ocean
» Mierea ii amaraste pe dascali
» A venit Mos Craciun
» Polovragi – refugiu in calea Securitatii
» O sfânta in viata
» Bacita din munti
» Oferte deschise pentru miliardele de la S 200
» Scurte stiri

Dolj

» Sinistratii vor case mobilate
» Peste cu iz de detergent

Gorj

» Porcii au ajuns din târg la mica publicitate
» Scurte stiri

Sport

» Stiinta este interesata de un atacant galez
» Bornescu, oltean suta la suta
» Dedu si-a prelungit contractul pâna in 2008
» In pas de defilare
» Netoiu lânga Cirtu?
» Steaua cu Sevilla, Dinamo cu Benfica
» „Câinii“, umiliti la Londra
» „Pantera“ deschide gala Noaptea Campionilor
» „Nu-i locul nostru“
» Oltenii lupta sub panou
» Premierea elevilor sportivi din Dolj
» „Tanasie il va invinge pe campionul Barmou!“
» Constantina Dita-Tomescu este prima in România!

Magazin

» Ia te uita
» Bancul zilei
» Muzeul de arta canina
» Utile Craiova
» Fereşte-te de radar!
» Aparitii editoriale
» Sa impodobim bradul!
» Goana dupa cadouri
» Craciun si pentru animalele de companie
» Scurte stiri
» Horoscop

Opinii

» Prilejuri de reflectie

Top