Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Bornescu, din nou in top


Nici dupa partida cu Steaua, portarul Mircea Bornescu nu a fost devansat in sondajul lansat pe site-ul oficial al clubului, cu privire la cel mai bun jucator al Stiintei, desi aproape toti componentii au primit destule voturi din partea publicului craiovean. „Jose“ a izbutit din nou sa câstige „competitia“, strângând voturile a 24 la suta din „electorat“, fiind urmat in „clasament“ de Andrei Ionescu, cu 14 procente, si Dorel Stoica – 13 la suta.


Antrenamentele Stiintei vor continua pâna mâine, dar fara cinci titulari, fiind vorba despre Andrei Ionescu, care se afla deja in Olanda, australienii Rose, Mitchell si Baird, care au plecat spre Antipozi, si Bornescu.


 


Oficialii oltenii, din nou in boxa acuzatilor


In cadrul sedintei de astazi, Comisia de Disciplina va incepe sa analizeze incidentele care au avut loc in timpul si dupa partida de la Vaslui. Forul FRF va lua in discutie injuriile „pasate“ intre oficialii celor doua echipe, conflictul dintre jucatori in tunel, dar si devastarea vestiarului. „Procesul“ ar fi trebuit sa inceapa inca de saptamâna trecuta, dar a fost amânat din pricina evenimentelor de la Arad, care au vizat tot conducerea Stiintei, in urma carora Silvian Cristescu s-a ales cu sase etape suspendare si o amenda de 40 de milioane de lei vechi, in timp ce Ovidiu Costesin a scapat doar cu un avertisment. Nu este exclus ca Universitatea sa fie partasa unui nou val de amenzi si suspendari, tinând cont de prietenia si influenta lui Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version