Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Primera Division, etapa a 14-a.


Rosu a pierdut la Bilbao


Echipa la care este legitimat mijlocasul român Laurentiu Rosu, Recreativo Huelva, a pierdut, cu scorul de 4-2, partida disputata pe terenul formatiei Athletic Bilbao, din etapa a 14-a a Primerei Division. Au marcat pentru basci Dani Bautista (‘5), Urzaiz (’27, ’41) si Garmendia (’60), in timp ce pentru oaspeti au inscris Uche (’54) si Sarriegi (’88, autogol). Rosu a fost rezerva si a intrat pe teren imediat dupa pauza in locul lui Dani Bautista. La finalul partidei de la Bilbao, Rosu a spus ca, desi nu este multumit ca Recreativo Huelva a pierdut meciul cu Athletic, totusi este bucuros ca a putut juca. „Nu sunt multumit pentru ca am pierdut, dar la nivel personal sunt multumit pentru ca am putut juca. E clar ca este o zi trista pentru noi, deoarece am putut câstiga pe terenuri mai dificile si nu am reusit aici. A fost o zi proasta si trebuie sa invatam din ceea ce am facut rau si ceea ce am facut bine si sa mergem mai departe“, a afirmat Rosu. Românul a mai spus ca, desi Recreativo a marcat doua goluri si si-a creat câteva ocazii de a inscrie, totusi a primit patru goluri, iar in final a pierdut cele trei puncte, acesta fiind cel mai important lucru. In urma infrângerii de la Bilbao, Huelva a coborât un loc in clasament si se situeaza pe pozitia a saptea, cu 22 de puncte.


Bundesliga, etapa a 16-a. Reghecampf a marcat pentru Aachen


Mijlocasul Laurentiu Reghecampf a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Alemannia Aachen, a câstigat-o duminica, in deplasare, la Wolfsburg, cu scorul de 2-1, in etapa a 16-a a Bundesligii. Reghecampf a jucat tot meciul si a inscris in minutul 72 golul de 1-1. Aceasta este a treia reusita a românului in actuala editie a Bundesligii, el mai punctând in etapele a patra si a opta. Pentru Wolfsburg a inscris Madlung (’50), iar golul victoriei celor din Aachen a purtat semnatura lui Herzig (’77). Dupa aceasta partida de la Wolfsburg, Alemannia a acumulat 18 puncte si se afla pe pozitia a 13-a in clasament. In celalalt meci jucat duminica, Schalke 04 a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formatia Borussia Dortmund, egalând-o astfel la puncte (33) pe lidera Werder Bremen, care are un golaveraj superior. Pentru formatia din Gelsenkirchen au inscris Pander (’14), Kuranyi (’25) si Lovenkrands (’47), iar pentru Dortmund a punctat Frei (’82).


Premier League, etapa a 17-a. Chelsea a remizat cu Arsenal


Derbiul etapei a 17-a a campionatului Angliei, disputat duminica, pe „Stamford Bridge“, intre Chelsea Londra si Arsenal Londra, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0). Ambele goluri au fost inscrise in finalul meciului. Francezul Flamini a deschis scorul in minutul 78, cu un sut de la distanta care l-a surprins pe al treilea portar din lotul „albastrilor“, Hilario. In minutul 86, francezul Essien a restabilit egalitatea cu un sut violent, din alergare, de la aproape 30 de metri, care nu i-a lasat nici o sansa portarului Lehmann. Atacantul ucrainean al gazdelor, Andrei Sevcenko, a avut din nou o prestatie slaba, fiind inlocuit de Jose Mourinho in minutul 67, cu olandezul Arjen Robben. Rezultatul de egalitate inregistrat de Chelsea o indeparteaza pe gruparea patronata de Roman Abramovic la opt puncte de lidera Manchester United, invingatoare, sâmbata, cu 3-1, in fata lui Manchester City.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version