21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFane Stoica, satisfacut de joc

Fane Stoica, satisfacut de joc

La finele partidei cu Steaua, antrenorul Universitatii, Stefan Stoica, a afirmat ca l-a multumit prestatia elevilor sai, iar punctul obtinut este meritat, explicând totodata motivele reusitei. Bucuria lui „Mourinho“ este cu atât mai mare cu cât a reusit sa imprime jucatorilor sai mentalitatea de invingator, demonstrând totodata ca Stiinta se poate bate de la egal la egal cu orice adversar.


„Sunt fericit ca am facut egal. Ne trebuia acest rezultat. Am reusit sa tinem Steaua departe de poarta noastra si am scapat de presiunea la care am fost supusi. Puteam câstiga la cele doua faze pe care le-am avut, dar e bun si egalul. E bun pentru ca tânara echipa a Craiovei are un punct de plecare. Era nevoie de un rezultat bun la acest meci pentru a ne demonstra ca suntem pe un drum bun. M-am convins ca putem juca de la egal la egal cu orice adversar si putem privi in ochi orice echipa, chiar daca a jucat si in Liga Campionilor“.


„Scopul scuza mijloacele“


Fane Stoica a afirmat ca el i-a cerut lui Dorel Stoica sa traga de timp si sa ia cartonasele galbene ce au condus la eliminare, si asta pentru ca trebuia facute sacrificii pentru mentinerea rezultatului de pe tabela de marcaj. „Mourinho“ nu a inteles insa ce s-a intâmplat la cartonasul rosu al lui Gabriel Velcovici, dar nu i-a reprosat nimic mijlocasului craiovean.


„Velcovici mi-a spus ca l-a intrebat pe arbitru de ce n-a lasat faza in continuare. Pentru al doilea… a gesticulat ceva, a mimat ceva, nu stiu ce a facut. Oricum, nu sunt suparat pe el. La Stoica a fost hotarârea mea. Scopul scuza mijloacele, iar eu nu suport sa pierd. Cine face aceeasi greseala de doua ori in viata, e prost. N-am vrut sa fiu prost si, cu toate sacrificiile, am vrut cel putin un punct“, a spus Fane Stoica.


Asteapta intaririle


Tehnicianul oltean a spus ca urmeaza o perioada de pregatire foarte solicitanta, in urma careia spera sa transforme Universitatea intr-o echipa mai puternica, mai ales ca lotul va fi intarit. Fane Stoica a afirmat ca in perioada de transferari vor veni doi atacanti straini, din Cipru, fiind vorba despre portughezul Joao Paiva, de la Apollon Limassol, respectiv Noel Kasake, din Zimbabwe, care activeaza la En Paralimni.


„Sper sa treaca si iarna aceasta cu bine si, cu o perioada de pregatire spartana, sa fim mult mai puternici in primavara. Robustetea sportiva vine cu timpul, cu jocul, cu rezultatele. Vor veni un portughez si un jucator din Zimbabwe, sigur vom avea mai multe de spus in viitorul apropiat“, a spus „Mourinho“, care ieri s-a prezentat la cursurile de antrenori PRO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII