10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDisponibilizari la Pandurii

Disponibilizari la Pandurii

Alexandru Pândaru, Radu Luca, Attila Vajda, Vasile Prodan si Alexandru Cristea (foto) nu se vor mai regasi in retur in lotul echipei Pandurii, fiind liberi sa-si caute alte angajamente. Pândaru, Vajda si Prodan nu au evoluat nici un minut pentru Pandurii intr-un joc oficial din Liga I in acest sezon, acestia evoluând doar in Cupa României si la „satelitul“ EMC Rovinari. Atacantul Radu Luca a dezamagit in acest tur, nereusind nici un gol, in timp ce Cristea a intrat in conflict cu Neagoe la Galati, unde a fost schimbat dupa 30 de minute de joc. „Cei cinci o sa plece de la Pandurii. In aceasta iarna isi vor cauta echipe, am discutat cu domnul presedinte Condescu si am stabilit ca ei sa fie imprumutati. Trebuie sa joace. Este spre binele lor“, a spus „Geana“. Jucatorii disponibilizati vor fi directionati catre echipele finantate de sindicatele miniere, prioritate având echipa de Liga a II-a CSM Râmnicu Vâlcea, dar si candidatele la promovare din Liga a III-a, Minerul Motru si Minerul Mehedinti.


Vor atacanti adevarati


Pandurii Târgu Jiu are printre cele mai slabe atacuri din Liga I, Neagoe dorind sa-si intareasca mai mult compartimentul ofensiv in pauza competitionala. „Trebuie sa aducem neaparat doi jucatori de profil ofensiv. Am stat in aceste 19 etape numai in Vintilescu, care a dat patru goluri. Nu spun ca e putin, dar trebuie intarit acest compartiment. Vom incerca sa aducem atacanti pentru a mari concurenta in ofensiva. Nu pot sa va spun de unde sunt acei jucatori, ci doar ca sunt fotbalisti care ne vor ajuta mult“, a anuntat Neagoe.


Armel, in vizita la Târgu Jiu


Congolezul Armel Disney a venit duminica la Târgu Jiu, petrecând alaturi de fostii coechipieri la banchetul de final de an care a avut loc intr-un local din oras imediat dupa partida cu Dinamo. Motivul vizitei sale nu are nici o legatura cu o eventuala revenire la Pandurii Târgu Jiu, Armel având de incasat câteva restante financiare din sezonul trecut, dorind in acelasi timp sa-si salute fostii colegi. Atacantul congolez a marcat cinci goluri pentru gruparea gorjeana in Divizia A, iar in prezent se afla sub contract pe o perioada de doi ani si jumatate cu Farul Constanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS