10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVali Nastase se indreapta spre Serie B

Vali Nastase se indreapta spre Serie B

Ascoli, formatia la care evolueaza fundasul român, nu a reusit sa câstige vreun meci in Serie A in sezonul 2006/2007.


In runda a 15-a din Serie A, formatia la care evolueaza fundasul român Valentin Nastase, Ascoli, a pierdut, cu 2-1, partida disputata sâmbata pe terenul formatiei Reggina. Calabrezii au deschis scorul prin Alessandro Lucarelli, in minutul 29, iar Nicola Amoruso a inscris pentru 2-0 in minutul 79. Pecorari a redus din diferenta trei minute mai târziu.


Valentin Nastase a fost intergralist in partida cu Reggina si a fost notat cu 5,5 de publicatiile italiene, in conditiile in care cea mai mare nota de la ascoletani a fost 6. Nastase a primit aceeasi nota in publicatiile Il Giorno, Quotidiano Nazionale si Il Resto del Carlino, in timp ce agentia Datasport a apreciat ca fundasul român „nu a putut face altceva decât sa incerce sa opreasca adversarii care ajungeau cu usurinta in preajma careului“.


In urma rezultatului partidei de sâmbata, Ascoli ramâne pe locul 19, penultimul in clasament, cu sase puncte obtinute dupa tot atâtea remize. Formatia lui Valentin Nastase nu a reusit inca sa câstige vreun meci in Serie A in sezonul 2006/2007.


Palermo si-a revenit


Dupa trei etape disputate in Serie A in care nu a cunoscut gustul victoriei, Palermo si-a trecut in cont, sâmbata seara, toate cele trei puncte din partida jucata pe teren propriu cu Livorno, impunându-se cu scorul de 3-0, in runda a 15-a.


Sicilienii au deschis scorul in minutul 2, prin Simplicio, si si-au majorat avantajul in minutul 36, gratie reusitei de exceptie a lui Amauri. Simplicio a inchis tabela in minutul 79, la scurt timp dupa ce Di Michele trimisese mingea in transversala.


Palermo are 31 de puncte si ramâne pe locul al treilea, la cinci puncte distanta de lidera Inter, in timp ce Livorno, cu 20 de puncte, se mentine pe pozitia a patra.


Aseara, dupa inchiderea editiei, s-au jucat si celelalte partide din runda a 15-a a primei ligi italiene: Atalanta – Messina, Milan – Torino, Lazio – Roma, Empoli – Inter, Chievo Verona – Fiorentina, Cagliari – Parma, Sampdoria – Siena si Catania – Udinese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS