12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid a pierdut la Sevilla

Real Madrid a pierdut la Sevilla

Real Madrid a pierdut, sâmbata seara, cu 2-1, partida disputata in deplasare cu FC Sevilla, in etapa a 14-a a campionatului Spaniei, si totodata si pozitia a doua in clasament.


Pe stadionul „Ramon Sanchez-Pizjuan“, in fata a 45.000 de spectatori, madrilenii au deschis scorul in minutul 12, prin englezul David Beckham, care l-a surprins pe portarul Palop cu un sut din lovitura libera. Andaluzii au egalat repede, in minutul 17, prin Kanoute, care a primit o pasa buna de la Luis Fabiano. Uruguayanul Chevanton a marcat golul victoriei gazdelor in minutul 78. In urma acestui rezultat, Real Madrid a coborât pe locul al treilea in clasament, având 29 de puncte, in timp ce FC Sevilla, cu 31 de puncte, a urcat pe pozitia a doua.


Tot sâmbata seara s-a disputat si partida FC Barcelona – Real Sociedad, care s-a incheiat cu victoria la limita a catalanilor, 1-0. Unicul gol de pe „Nou Camp“ a fost inscris de brazilianul Ronaldinho, in minutul 60, care a fost bine servit de francezul Giuly. In minutele 84 si 85, Silvinho de la Barcelona a primit doua cartonase galbene si a fost eliminat.


In urma acestui succes, „Barca“ si-a pastrat pozitia de lidera, cu 33 de puncte. Real Sociedad ramâne pe locul 19 cu sase puncte. Celelalte meciuri s-au jucat aseara, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS