29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBremen s-a distrat cu Eintracht

Bremen s-a distrat cu Eintracht

Werder Bremen, lidera campionatului Germaniei, a obtinut sâmbata o noua victorie la scor in Bundesliga, 6-2, pe terenul formatiei Eintracht Frankfurt, in etapa a 16-a. Werder Bremen are 33 de puncte, cu doua mai multe decât ocupanta locului secund, VfB Stuttgart, invingatoare cu 1-0 in fata formatiei VfL Wolfsburg. Elevii lui Thomas Schaff au 45 de goluri inscrise in actuala editie a campionatului.


Intr-o alta partida, Bayern München a trecut la limita, pe teren propriu, de formatia la care evolueaza Vlad Munteanu si Sergiu Radu, Energie Cottbus, cu 2-1. La oaspeti, Munteanu si Radu au jucat pe toata durata meciului, ultimul primind si un cartonas galben in minutul 41. Cu toate ca a câstigat, Bayern Munchen ramâne pe locul al patrulea cu 30 de puncte, in timp ce Cottbus se afla pe pozitia a 13-a cu 16 puncte.


Alte rezultate din runda a 16-a a Bundesligii: Bayer Leverkusen – Hertha Berlin 2-1, Hamburg – Nurnberg 0-0, Borussia M`Gladbach – Mainz 1-1, Hannover – Arminia Bielefeld 1-1. Partidele Wolfsburg – Alemannia Aachen si Schalke – Borussia Dortmund s-au jucat aseara, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS