20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAbramovici a asigurat viitorul lui Chelsea

Abramovici a asigurat viitorul lui Chelsea

Miliardarul rus Roman Abramovici a plasat suma de 500 de milioane de lire sterline (aproximativ 740 de milioane de euro) intr-un fond special pentru a asigura viitorul clubului Chelsea, pe care l-a preluat in 2003. Conform presei britanice, au existat temeri ca gruparea londoneza ar avea mari dificultati financiare daca Abramovici, care are 40 de ani, nu ar mai fi alaturi de ea. Abramovici a inlaturat aceste temeri prin infiintarea acestui fond special.


Potrivit unei surse din cadrul clubului londonez, Roman Abramovici a studiat posibilitatea de a asigura fonduri in viitor, când a cumparat gruparea Chelsea. „Recent, el a revazut si restructurat planul pentru eventualitatea in care nu ar mai fi aici“, a precizat sursa citata.


Chelsea poate folosi dobânda sumei depuse de Abramovici in fondul special pentru activitatile zilnice. „Când Abramovici va imbatrâni, fiul sau, Arkadi, care are 12 ani si este pasionat de fotbal, va prelua controlul. Abramovici si familia sa se afla pe primul loc pe lista Scotland Yard cu persoane care pot fi tinta unor rapitori si santajate“, a scris cotidianul Sunday Mirror.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS