12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta contraataca

Stiinta contraataca

Deranjata de atitudinea mai multor grupari din Peluza Sud „Cristi Neamtu“, care au contestat politica manageriala dusa de Adrian Mititelu, conducerea Universitatii, pe lânga faptul ca a replicat dur, a pus la indoiala loialitatea galeriei.


Declaratiile venite din sânul galeriei oltene, prin vocea liderului Irinel Coanda („Charlie“), conform carora echipa inca se clatina, i-au determinat pe oficialii Stiintei sa organizeze o conferinta de presa, in care sa spuna tuturor ca treaba merge bine la echipa si ca rezultatele vor aparea in cel mai scurt timp. Conducerea alb-albastra, pe lânga faptul ca le-a raspuns cu aceeasi moneda contestatarilor, a subliniat faptul ca juvetii sunt pregatiti sa infrunte orice adversar, si cu atât mai mult pe Steaua, pentru ca au valoare si si-au studiat foarte bine adversarii de duminica.


„Nu stiu ce sustin «Charlie» (Irinel Coanda – n.r.) si o parte a galeriei, dar sa ai plus cinci la «adevar» nu este la indemâna oricarei echipe. Au valoare acesti copii. Deja s-au sesizat ca am ridicat prea mult capul si ne-au arbitrat destul de urât in ultimele doua jocuri, pentru ca deranjam. Nu o sa le facem pe plac. Cunosc potentialul elevilor mei, al «familiei» mele, si spun ca rezultatele echipei din retur o sa fie excelente, mai bune decât cele realizate pâna in prezent. Avem o echipa tânara, valoroasa si dornica de afirmare, si nu ne este frica de nimeni. Vom trata toti adversarii cu aceeasi seriozitate, indiferent de numele pe care il au. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere si vom invinge Steaua, demonstrând in acest fel ca meritam sa fim creditati, sa fim sustinuti, pentru ca numai asa putem crea o echipa competitiva“, a spus Fane Stoica.


„O sa aducem unu-doi jucatori care sa ajute echipa, pentru ca nu putem sa aducem mai mult, ar fi nedrept fata de jucatorii acestia minunati. Sa nu uitam ca am avut sapte internationali când a cazut echipa“, a completat „Mourinho“.


Cristescu, cel mai vehement contestatar


Cel mai infierbântat oficial al Stiintei a fost Silvian Cristescu, „vicele“ clubului afirmând despre „Charlie“ ca nu are nici un drept sa vorbeasca despre echipa atâta timp cât pe el nu il intereseaza decât banii. Cristescu si-a adus aminte cum, in perioada când era jucator, trebuia sa doneze bani liderilor de galerie daca voiau sa aiba liniste.


„Nu stiu cine e «Charlie». Asta e lider de galerie?! Pai, cine este el sa ne spuna noua ce jucator sa vina sau sa plece. Conduce 20 de insi si nu stiu de ce vorbeste când i-am dat bani de atâtea ori, când eram jucator. Ce, acum, când nu le mai dam bani, au inceput sa urle? S-au umflat muschii pe ei? Asa au fost tot timpul liderii de galerie, când le dadeam bani ne incurajau, cum nu le mai dadeam ne injurau. Noua ne trebuie un lider de galerie care sa fie independent. Galeria sa nu-si mai bage nasul in treburile echipei“, a spus Cristescu.


Bornescu si Saceanu fac apel la public


Aratându-se deranjati de evenimentele din ultimul timp, Mircea Bornescu si Robert Saceanu au afirmat ca vor dovedi ca sunt capabili de lucruri frumoase si primul exemplu va fi in meciul contra Stelei. Ambii jucatori ai Stiintei au mai spus ca publicul trebuie sa vina la stadion si sa incurajeze echipa, pentru ca vor fi rasplatiti cum se cuvine.


„Suporterii sa vina in numar cât mai mare la stadion, sa ne incurajeze, pentru ca avem nevoie de ei. Numai impreuna putem reusi. Noi le promitem ca ii vom face fericiti. Ne dorim foarte mult victoria si sunt convins ca, o data cu un rezultat bun, vor lua sfârsit toate problemele, toate scandalurile“, a spus Bornescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII