8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester United a avut emotii

Manchester United a avut emotii

Manchester United avea nevoie de un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Benfica Lisabona, pentru a ocupa unul dintre cele doua locuri din Grupa F care asigurau calificarea in optimile Ligii Campionilor. Elevii lui Sir Alex Ferguson au reusit in cele din urma o victorie in fata lusitanilor, cu scorul de 3-1, dar nu au fost scutiti de emotii nici ei si nici spectatorii de pe „Old Trafford“.


Benfica a deschis scorul in minutul 27, prin Nelson, fundasul oaspetilor inscriind cu un sut fabulos de la 25 de metri. Manchester s-a aruncat in atac, actiunile ofensive ale englezilor fiind conduse in special de Cristiano Ronaldo. In cele din urma, insistenta gazdelor a avut rezultate si pe tabela, sârbul Nemanja Vidic egalând in minutul 45, cu o lovitura de cap. In minutul 61, Cristiano Ronaldo a centrat perfect pentru Giggs, care a inscris cu o lovitura de cap de la sase metri. La 2-1 pentru Manchester, Benfica trebuia sa inscrie de doua ori pentru a accede in faza optimilor. Au facut-o insa tot englezii, in minutul 75, prin atacantul francez Louis Saha, cu o lovitura de cap bine plasata.


FC Copenhaga si Celtic Glasgow s-au intâlnit, miercuri seara, pe stadionul „Parken“ din capitala Danemarcei, intr-un meci fara miza din cadrul aceleiasi Grupe F. Victoria a revenit gazdelor cu scorul de 3-1. Pentru danezi au inscris Hutchinson (‘2), Gronkjaer (’27) si Allback (’57), iar pentru „alb-verzi“ a punctat Jarosik (’75).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS