3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEgal previzibil la Porto

Egal previzibil la Porto

FC Porto si Arsenal Londra aveau nevoie de un rezultat de egalitate, miercuri seara, in Grupa G a Ligii Campionilor, pentru a se califica impreuna in optimile de finala. La finalul meciului de pe stadionul „Do Dragao“, tabela a afisat 0-0, iar Arsenal a terminat pe primul loc grupa, fiind avantajata de rezultatele directe cu Porto (2-0, 0-0).


Porto a avut o posesie mai buna in prima repriza si a incercat mai mult decât adversara sa sa se apropie de buturile adverse. Protagonistul meciului a fost mijlocasul gazdelor Ricardo Quaresma, autorul unor executii de efect, care i-au incântat pe spectatori, dar care au ramas fara rezultat pe tabela. In ultimele minute, cele doua echipe au dat senzatia ca se multumesc cu remiza.


Cel de-al doilea meci disputat in Grupa G a Ligii Campionilor s-a disputat in Germania, intre Hamburg SV si TSKA Moscova, rusii având sanse de calificare in cazul unei victorii, coroborata cu alt rezultat decât egalul in partida de la Porto. In final s-a impus Hamburg, cu 3-2. Au inscris Berisha (’28), Van der Vaart (’84) si Sanogo (’90), respectiv Olic (’23-penalti) si Zhirkov (’65).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS