6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu vrea sa bata Gloria

Cirtu vrea sa bata Gloria

La sfârsitul acestei saptamâni in prima liga se vor disputa ultimele meciuri oficiale din acest an. Etapa a 19-a, a doua a returului, va debuta astazi cu trei partide extrem de interesante. Ajunsa pe un incredibil loc cinci, Gloria lui „tata Jean“ va juca in Cotroceni cu „lanterna rosie“, insa gazdele, cu Sorin Cirtu pe banca, se gândesc doar la victorie.


Tehnicianul craiovean considera meciul cu Gloria Bistrita vital pentru salvarea de la retrogradare, anuntând totodata ca fata echipei sale va fi cu totul alta o data cu reluarea returului. „Trebuie sa ne salvam de la retrogradare. Este vital sa obtinem punctele cu Gloria Bistrita, pentru ca nimanui nu ii convine sa joace de la ora 11.00. Trebuie sa abordam meciul cu incredere, pentru ca toate cele trei puncte puse in joc sunt foarte importante pentru noi acum, când trebuie sa micsoram distanta in clasament“, a spus Cirtu.


Ultimele doua adversare ale Universitatii se vor intâlni astazi in meci direct, la Arad, in timp ce „plaiesii“ lui „Pinalti“, condusi de Florin Marin, pornesc cu prima sansa in disputa de pe teren propriu cu Poli Iasi, echipa care se confrunta cu probleme de lot si financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS